Сама, може би и самотна в някои моменти... Липсата на любим човек често предизвиква мисли за самотата. Все по-трудно дамите намират партньор, който да ги направи истински щастливи. Дали е съдба, или сами пречат на щастието си? Ето няколко причини, поради които някои дами нямат партньор.

Отхвърляте покани

На събитие, в бар, на семинар и т. н., срещате мъж, който привлича вниманието ви, защото е чаровен. Осъществявате контакт с очите, разменяте усмивки, няколко думи и получавате покана за питие, кафе, която отхвърляте.

Все още вярвате в любовта от пръв поглед

Остаряло разбиране. Не че не може да ви се случи, но често трайните и силни връзки са плод на добро приятелство. Не е задължително голямата любов да е от пръв поглед.

Прекалено заета

Дамите, които се стремят към връх в кариерата си, обикновено прекарват дълги часове в офиса, на различни обучителни курсове и по-рядко излизат с приятели на ресторант, дискотека или други социални събития. Стеснявате кръга си от познанства и няма как да срещнете любовта.

Все още мислите за старата любов

Прекратяването на връзката рядко се приема добре и от двете страни. Ако вие сте наранената, със сигурност ще тъгувате по бившия. Ще се сещате за хубавите моменти заедно. Това обаче ви пречи да погледнете с нови очи на заобикалящия ви свят и да дадете шанс на някой симпатичен мъж да ви ухажва. Но ако все пак му дадете шанс, не бива да го сравнявате с бившата си половинка.

Още по темата

Твърде настоятелна сте

Мъжете не обичат да им се досажда. За жалост все по-рядко им се налага те да ухажват, да се борят, защото има много настоятелни дами. След първата или поредна среща недейте да му звъните веднага. Изчакайте ден-два, той със сигурност ще ви потърси.

Вие сте обсебваща

За дамите, които дълго време са били необвързани и са копнеели за сериозна връзка и любов, всяко ново познанство и флирт с мъж са потенциална възможност за дълготрайни отношения. Вие се хващате за него като за спасителна сламка. Започвате да говорите за деца, брак, съвместно съжителство. За мъжете е по-трудно да се решат на тези стъпки. Чувайки тези думи, те обикновено се плашат и избягват следващи срещи.

Прекалено придирчива сте

Имате списък с качествата, които бихте искали бъдещият ви партньор да притежава. Няма идеални хора. Добре е да имате очаквания, но не и прекалено големи.