Интимно

Знаци, че той е загубил интерес към вас

Става потаен

28.10.2013г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Казват, че в една връзка винаги единият партньор изпитва по-силни чувства към другия. Дали е така? Всяка връзка е съпроводена с хубави и лоши моменти. Изпитания и за двамата, които или преминавате заедно, или отношенията се разпадат. Когато една жена би искала да прекрати връзката си с мъж, тя би споделила желанието си директно.

Жените не губят време в криене, увъртане. За мъжете тези неща рядко важат. Те избират да не отговарят на обажданията, SMS-ите, да бъдат груби, вместо да са открити и да спестят много неприятни моменти и за двете страни.

С влюбването всеки слага своите розови очила. Те често пречат да се види реалната ситуация като това, че той вече не ви желае. Това са само част от начините по които мъжете демонстрират, че вече нямат интерес към половинката си.

Търси извинения, за да избегне срещите с вас

Когато двама души са влюбени, те правят всичко възможно, за да бъдат повече време заедно. Ако изведнъж това се промени във връзката ви и той започне да има твърде много служебни задължения или други, често глупави извинения за това, че не се виждате, вероятно вашата връзка е към края си.

Става потаен

Доверието между двама души е от голямо значение. Една връзка се изгражда и крепи, когато двамата са открити един към друг. Той ще започне да става все по-сдържан откъм информация за това как е минал денят му, какво ново се е случило в работата му и т. н.

Изневяра

Ако партньорът ви е загубил интерес и чувства към вас, изневярата е най-често срещана крачка, която той ще предприеме, за да ви го докаже.

Свързани статии

Не ви слуша

Комуникацията е гръбнакът на добрата връзка. В нея трябва да бъдат активни и двете страни. Ако вече не разговаряте, той не ви слуша, докато вие разказвате как е минал денят ви или не се интересува от ваши успехи, проекти и т. н., значи е загубил интерес към тази връзка.

Все по-рядко започва да ви се обажда

Един от най-големите признаци на загуба на интерес към вас е когато той избягва контакт по телефона. Когато звъните, често няма да отговаря на обажданията ви или няма да върне обаждането. Разговорите стават кратки, той е все по-мълчалив по телефона.

Липса на секс

Сексът ще се случва все по-рядко и няма да е така чувствен както преди.

Става заядлив

Сприхав, заядлив и непоносим. Така описват дамите бившите си половинки към края на връзката им.

„Забравя“ за годишнината ви и празниците

Всъщност, изобщо не се интересува кога имате годишнина, кои празници наближават и това, че имате рожден ден. Вероятно ще „забрави“ да поднесе жест на внимание към вас или по-лошо – изобщо няма да се появи на празника ви.

Коментирай