Интимно

Любовен хороскоп за 11-17 ноември

Какво да очаквате в любовта

11.11.2013г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скорпион

Романтично настроени сте още от първия ден на новата седмица. Пълнолунието хвърля положителна светлина върху тези, които имат партньор до себе си. Ще откриете човек, който е готов да сподели любовта си с вас.

Стрелец

Седмицата започва със страстен секс, но романтиката може да излезе извън контрол от сряда до петък. Също така не е изключено да се наложи да вземете общо решение с половинката, което се отнася до пари. Почивните дни се отдайте на романтика.

Свързани статии

Козирог

Романтична среща в понеделник или вторник очаква козирозите. Пълнолунието ви е приготвило романтични срещи, които може да намерите на парти, концерт или клуб.

Водолей

Има нещо от миналото ви, което не спира да напомня за себе си. Време е да изясните чувствата си и ситуацията, в която се намирате от доста време. През почивните дни може да се отдадете на романтични срещи.

Риби

Още в началото на седмицата вие ще привличате любов към себе си, благодарение на вашето чувство за хумор, въображение, мъдрост и излъчване. Очаква ви някакво пътуване, което може да ви срещне и с евентуална любов.

Коментирай