Според някои проучвания между 50 и 60% от обвързаните мъже изневеряват на партньорките си. Дали статистиката е вярна? В любовта дамите често слагат розови очила и не забелязват измамника срещу себе си.

Ето някои сигурни знаци, че той кръшка или че ще го направи все някога.

Изневерявал ви е и друг път

Темата за изневярата, допусната грешка и какво е тласнало човека към тази стъпка е обширна. В много малко от случаите, когато той ви е изневерил, това не се случва отново. При изневерите има едно неприятно правило, което по-често се оказва истина. Веднъж изневериш ли на партньора си, ще го направиш и друг път, когато ти се отдаде възможност.

Ако той е нарцистична натура

Мъжете с нарцистични черти в повечето случаи са добре материално, постигнали са известни успехи в кариерното си развитие, умни са. Всички тези и много други техни качества им дават правото да си мислят, че заслужават повече от останалите и винаги намират начин да го получат. Те са по-склонни да изневеряват, защото за тях правила в любовта няма.

Няма чувство за вина

В отношенията си с партньора често ще имате разногласия, ще допускате грешки, понякога несъзнателни. За него в тези моменти няма чувство на вина. Такива мъже намират за нещо съвсем нормално изневярата към партньора.

Той е лъжец

Ако ви е направило впечатление, че любимият често ви лъже, за това защо не е отговорил на обаждането ви, за събития и негови местонахождения, бъдете сигурни, че вие не сте единствената му интимна партньорка.

Още по темата

Всичко идва от семейството

Когато в семейството има неразбирателство и то е породено от изневярата на единия от двамата партньори, двойките никога не се съобразяват, че имат деца. Малките стават свидетели на подобни случки. В по -късен етап от живота си порасналите вече деца, в случая мъже, също изневеряват на партньорките си.

Отделя ви все по-малко внимание

Моментите, в които вие вечер си лягате, но той остава до късно, прекарва твърде много време в социалните мрежи, става някак потаен, излиза от стаята, когато телефонът му позвъни. Това са все предупредителни знаци, водещи към едно – евентуална изневяра.

Обгрижва ви повече от обикновено

Ако забележите рязка промяна в неговото поведение и той ви купува по-често и по-скъпи подаръци, става съмнително мил към вас, със сигурност е намерил странично забавление.