Интимно

Какво говори вашата бройка на мъжете?

Мъжете си правят изводи за вас от това с колко завоевания можете да се похвалите

06.01.2014г. / 12 40ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Послъгвате ли в леглото? Завишавали ли сте понякога бройката на хората, с които сте спали? Някои хора се чувстват неудобно, защото им се струва, че ако си признаят точната бройка ще ги помислят за неудачници в любовта, недостатъчно опитни или непривлекателни. За някои си е направо срамно, ако бройката е едноцифрена. В същото време партньорът ви сигурно знае, че има шанс да лъжете, тъй като и той самият го прави, така че просто бъдете искрени.

Ето какво мислят мъжете за бройката на жените! След като ги прочетете си помислете хубаво дали пак ще послъгвате!

От 1 до 8

Ако попадате в този диапазон, по-скоро бихте привлекли мъжката половина. Ако сте в средата на двадесетте си години, тази бройка се счита за нормална. Никой няма да ви помисли за неудачница в секса. Ако обаче надхвърляте тридесетте и човекът, с когото спите в момента, е номер 2 във вашия списък, това може и да предизвика известно притеснение у него.

Но разбира се, има много субективни причини това да е така. Може да сте имали много дълга връзка, която обаче в крайна сметка се е оказала неуспешна. Но ако пазите девствеността си във възрастта 30+ това за някои мъже може и да се окаже не само антисекси, но и да ги накара да избягат от вас. Все пак сме в XXI век!

Свързани статии

От 9 до 15

Тази бройка се счита за съвсем нормална за една опитна съвременна жена. Може да сте имали няколко извънредни или еднократни свалки, няколко дългосрочни връзки и това е в реда на нещата. Ако обаче бройката смути сегашния ви партньор, това може само да ви говори, че неговата бройка е доста под вашата. Ако той реагира зле като разбере, знайте, че това го е накарало да се засрами. Едва ли го е очаквал.

От 16 до 30

Това е същинското място, където възрастта е основен фактор. От нея зависи всичко, което ще си помисли гаджето ви, когато разбере бройката ви. Ако сте на двадесет и сте спали с двадесет мъже, това може да го накара да ви помисли за уличница. Ако наближавате 40 и бройката е 20, би било приемливо предвид дългия опит, евентуалните забивки за една нощ, връзките, периодите, в които сте били „сингъл“. Но! Ако сте в края на пубертета и сте спали с толкова много мъже, това е възможно най-лошият вариант в очите на мъжете, а и на обществото.

От 31 до 50

Не сме сигурни колко дами могат да се похвалят с такава бройка и, още повече не сме сигурни дали това изобщо е за хвалба. Имайте предвид, че такъв сериозен обем от мъжки завоевания може да се стори доста отблъскващ на сегашния ви партньор. Дори предполагаме, че може и да не ви се обади повече! Освен ако и той не е авантюрист като вас!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Дам ( преди 2 години )
До !!!: Точно такава те прави :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
Аз ( преди 7 години )
Понеже съм медицинско лице,за мене жена с повече от 4 гаджета вече е заминала.Шансът да имате ХПВ,начални стадии на рак,запушени или частично запушени тръби е 99%.Такива жени не могат да забременят нормално.2/3 от жените в България са така.Започват секс от 14г, на 20 вече не стават ни за разплод,ни за семейство.Вина за това има и държавата,и средата,и семейството,и простотията.Каквато е майката,такава е и дъщерята.Момичета,сексът съкращава живота.Колкото по-късно започнете,толкова по-късно ще настъпи менопаузата.Гледайте да е с постоянен партньор.Защо днес момичета на по 35 години приличат на бабички ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Катя ( преди 7 години )
Многото бройки водят до натрупване на спомени и емоции.Създава се умствена бариера, което пречи за пълното ти отдаване на брачния партньор. Ако са запазени и чувствата, тогава има опасност сексуалното желание да се насочат към предишния приятел и към брачния партньор да си безразличен.Още това е предпоставка и за изневяра, ако срещнеш предишният си приятел. Старите спомени и изживявания се събуждат и стават много изневери.Такива жени никога не могат да изградят едно нормално семейство и всичките са разведени.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 13 rate down comment
!!! ( преди 10 години )
Моля за една проста аритметика...Ако една жена е започнала да прави секс на 18 (нали това е възраста за възпитани момичета ;), а не 12, 13 или 15. Ако средно на година е спала с двама мъже (извинявам се ако на някой му се вижда много но според мен 2-*** в за една година в търсене на подходящ партньор не е много) ... Та хайде да видим с колко мъже ще е била на 30??? Аз ги сметнах 26 броя....все още ли мислим че да си била с 30-тина мъже те прави лека жена???
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
14 rate up comment 4 rate down comment
Az ( преди 10 години )
А защо жените си мислят, че са велики когато си отварят краката на всеки който пожелае...Нормално е да имате опит, но 15+ си е много...Тъжната истина е, че моралът е паднал под нулата...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 7 rate down comment
мъж ( преди 10 години )
А, защо жените си мислят, че е голямо геройство да спят с много мъже?!? Дори и да се хвалят? Къде остана Жената за която семейството е важно, а не разврата? Кога жената се превърна в хищник, а мъжа в кифла...?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 6 rate down comment
Жена ( преди 10 години )
Кому е нужно да си споделяме бройките?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар