Послъгвате ли в леглото? Завишавали ли сте понякога бройката на хората, с които сте спали? Някои хора се чувстват неудобно, защото им се струва, че ако си признаят точната бройка ще ги помислят за неудачници в любовта, недостатъчно опитни или непривлекателни. За някои си е направо срамно, ако бройката е едноцифрена. В същото време партньорът ви сигурно знае, че има шанс да лъжете, тъй като и той самият го прави, така че просто бъдете искрени.

Ето какво мислят мъжете за бройката на жените! След като ги прочетете си помислете хубаво дали пак ще послъгвате!

От 1 до 8

Ако попадате в този диапазон, по-скоро бихте привлекли мъжката половина. Ако сте в средата на двадесетте си години, тази бройка се счита за нормална. Никой няма да ви помисли за неудачница в секса. Ако обаче надхвърляте тридесетте и човекът, с когото спите в момента, е номер 2 във вашия списък, това може и да предизвика известно притеснение у него.

Но разбира се, има много субективни причини това да е така. Може да сте имали много дълга връзка, която обаче в крайна сметка се е оказала неуспешна. Но ако пазите девствеността си във възрастта 30+ това за някои мъже може и да се окаже не само антисекси, но и да ги накара да избягат от вас. Все пак сме в XXI век!

Още по темата

От 9 до 15

Тази бройка се счита за съвсем нормална за една опитна съвременна жена. Може да сте имали няколко извънредни или еднократни свалки, няколко дългосрочни връзки и това е в реда на нещата. Ако обаче бройката смути сегашния ви партньор, това може само да ви говори, че неговата бройка е доста под вашата. Ако той реагира зле като разбере, знайте, че това го е накарало да се засрами. Едва ли го е очаквал.

От 16 до 30

Това е същинското място, където възрастта е основен фактор. От нея зависи всичко, което ще си помисли гаджето ви, когато разбере бройката ви. Ако сте на двадесет и сте спали с двадесет мъже, това може да го накара да ви помисли за уличница. Ако наближавате 40 и бройката е 20, би било приемливо предвид дългия опит, евентуалните забивки за една нощ, връзките, периодите, в които сте били „сингъл“. Но! Ако сте в края на пубертета и сте спали с толкова много мъже, това е възможно най-лошият вариант в очите на мъжете, а и на обществото.

От 31 до 50

Не сме сигурни колко дами могат да се похвалят с такава бройка и, още повече не сме сигурни дали това изобщо е за хвалба. Имайте предвид, че такъв сериозен обем от мъжки завоевания може да се стори доста отблъскващ на сегашния ви партньор. Дори предполагаме, че може и да не ви се обади повече! Освен ако и той не е авантюрист като вас!