Интимно

Възможна ли е връзка между интроверт и екстроверт?

Защо не?

16.01.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

При избора на половинка обикновено хората търсят сродна душа или такава, която да ги балансира и т. н. Дори и първите седмици и месеци на връзката да вървят добре, в даден момент може да се окаже, че вие имате нужда от друг партньор до себе си. Дали противоположностите се привличат?

Може ли да има сполучлива връзка между интровертна личност и екстроверт и как зодиакалните знаци в съчетание с типа личност избират половинките си?

Представителите на зодия Лъв обичат да са под светлините на прожекторите, както и това да получават постоянно комплименти. Те се нуждаят от половинка, която да балансира техния нарцисизъм, да е по-тиха и да се грижи за практическите аспекти на живота. Определено не биха искали да бъдат надминати във всяко едно отношение, така че биха се спрели на половинка, която не би ги засенчила.

Интровертите, като представителите на зодия Дева, не обичат шума и вълнението около тях. Те се нуждаят от половинка, която да ги извади от черупката, в която често се затварят. Затова подходящи за тях са екстровертните личности, които да им покажат, че самотата не винаги е най-хубавото нещо.

Рибите и Козирозите са склонни да отделят повече време на служебните си задължения и подготовката на бъдещите си планове. Имат нужда от малко повече искри на екстроверта, за да отделят време за приключенията на външния свят.

Представителите на зодия Стрелец, Водолей и Близнаци не биха оценили самотник за половинка. Те се нуждаят от постоянно движение и разнообразие в живота си. Нуждаят се от партньор, който да се справи с тяхното темпо. Въпреки че и между тях има интроверти, те не биха избрали интроверт за половинка.

Везните и Раците са силно общителни. Обичат разговорите, обичат да изпъкват с интелект и чувство за хумор. Харесват партитата, забавленията, семейният уют и имат нужда от половинка, която да ги подкрепя и да усещат живота в нея. Биха избрали екстровертните партньори, но не е изключено да създадат дългосрочни отношения и с интроверти.

Свързани статии

Представителите на зодия Овен не биха се чувствали комфортно в компанията на интроверти. Те искат да имат човек до себе си, който не само мисли, но и действа. Имат нужда от спътник за своите приключения и такъв, който може да поема рискове.

Телците са романтици и домошари, също като Раците. Дори и да не е интроверт, един Телец би могъл да се затвори в себе си. Имат нужда от половинка, която да ги изважда от рутината на ежедневието.

Скорпионите не се разбират добре с хората, които не харесват. Често не крият това, че някои не им е симпатичен. Биха искали за половинка партньор, с който да споделят напрегнатите моменти и в повечето случаи търсят себеподобни. Това значи, че интровертът е по-склонен да избере такъв партньор, а екстровертните Скорпиони да изберат по-социални половинки.

Коментирай