Когато имате дълготрайна връзка, често желанието за секс при двамата се появява по различно време. В началото страстта е избухвала едновременно и почти непрекъснато, но след време нещата може и да не стоят по този начин.

За да подканите партньора си за интимни игри когато на вас ви се прииска, ето няколко трика, с които да постигнете целта си.

Научете къде да го целувате и докосвате

Това е първото, и може би едно от най-важните неща, които трябва да научите. За да предизвикате вниманието и желанието му трябва да знаете кое е секси за него, кое му харесва, как да бъдете чувствена и съблазнителна. И не става дума да се отправите директно към чатала му. Той ще ви подскаже какво му харесва, трябва само да сте наблюдателни.

За да сте съвсем сигурни, задръжте ръката си на всяко място по няколко минути. Забавете целувките. Той ще ви подскаже с езика на тялото си кое му харесва най-много.

Говорете му мръсотии

Още по темата

Подбуждайки съзнанието към игрите, които предстоят, е сигурно, че ще постигнете целта си. Той няма да устои ако му подшушнете какво точно възнамерявате да му направите. Ако сте сами в спалнята можете да се отдадете на каквито си искате игрички, но ако сте навън, говоренето на мръсотии може да ви постави в неловко положение.

На публични места завоалираните намеци са изключително възбуждащи. Прошепнете в ухото му: „Как искам да сме само двамата точно сега...“, докато сте на купон. Това ще вдигне либидото му до тавана. Представата за това какво ще се случи когато останете сами, действа като ракета на мъжкия мозък. Пък и не само...

Не изглеждайте глуповато

Няма по-възбуждащо нещо от жена, която знае какво прави. Непохватните предизвикват смут и объркване у повечето мъже. Грабнете ума му със сексапил, остроумие и находчивост!