Интимно

Как да подканите мъжа да прави секс?

Научете къде обича да бъде докосван

17.01.2014г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: sxc.hu

Снимка: sxc.hu

Когато имате дълготрайна връзка, често желанието за секс при двамата се появява по различно време. В началото страстта е избухвала едновременно и почти непрекъснато, но след време нещата може и да не стоят по този начин.

За да подканите партньора си за интимни игри когато на вас ви се прииска, ето няколко трика, с които да постигнете целта си.

Научете къде да го целувате и докосвате

Това е първото, и може би едно от най-важните неща, които трябва да научите. За да предизвикате вниманието и желанието му трябва да знаете кое е секси за него, кое му харесва, как да бъдете чувствена и съблазнителна. И не става дума да се отправите директно към чатала му. Той ще ви подскаже какво му харесва, трябва само да сте наблюдателни.

За да сте съвсем сигурни, задръжте ръката си на всяко място по няколко минути. Забавете целувките. Той ще ви подскаже с езика на тялото си кое му харесва най-много.

Говорете му мръсотии

Свързани статии

Подбуждайки съзнанието към игрите, които предстоят, е сигурно, че ще постигнете целта си. Той няма да устои ако му подшушнете какво точно възнамерявате да му направите. Ако сте сами в спалнята можете да се отдадете на каквито си искате игрички, но ако сте навън, говоренето на мръсотии може да ви постави в неловко положение.

На публични места завоалираните намеци са изключително възбуждащи. Прошепнете в ухото му: „Как искам да сме само двамата точно сега...“, докато сте на купон. Това ще вдигне либидото му до тавана. Представата за това какво ще се случи когато останете сами, действа като ракета на мъжкия мозък. Пък и не само...

Не изглеждайте глуповато

Няма по-възбуждащо нещо от жена, която знае какво прави. Непохватните предизвикват смут и объркване у повечето мъже. Грабнете ума му със сексапил, остроумие и находчивост!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
2 rate up comment 1 rate down comment
Дон Жон ( преди 10 години )
Ако една жена ви се вижда агресивна и това ви притеснява, тя не е за вас. Почти всеки мъж може/желае да преследва тихите свенливи моми и да ги натиска мръснишки по ъглите, хранейки собственото си безгранично его. Обаче! Ако съумеете да вземете превес в подобна ситуация - ще се "нахраните" много добре :). Основното блюдо е сервирано. Бон апети!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Глупава и безучвствена статия, писана все едно от 40-годишна девственица. Агресивната жена отблъсква. Мъжете искат да завладяват. Ако не му се прави секс, не му се прави. Няма да се обръщам на циркаджийка, за да принуждавам някой да прави нещо, което очевидно не му се прави. И краката на жените на снимката са КОСМАТИ
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Сменете го и ще ви подканя той
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 4 rate down comment
АЗ ( преди 10 години )
На мъжа винаги му отреждат най-леката част от секса. той все трябва да бъде обладаван, предизвикван и какво ли още не. Само не разбирам защо жените трябва да бъдат "напред с байрака", а половинките да чакат да бъдат обслужени. Изобщо защо ни правите на маймуни? И без това мъжете станаха мързеливи в секса.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
!!! ( преди 10 години )
В това изречениеняма никакъв смисъл:"Подбуждайки съзнанието към игрите, които предстоят, е сигурно, че ще постигнете целта си." И статията е постна и глупава...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар