Интимно

7 знака, че Той е правилният за вас

Имате общи цели

05.02.2014г. / 13 25ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Ако се срещате с някого или искате да го срещнете, вероятно се чудите как бихте разбрали дали той е подходящият. Съществуват някои знаци, които биха могли да ви подскажат дали човекът е правилният и дали си струва да насочвате енергията си към изграждане на пълноценна връзка.

Щастливи сте

Щастието ви е започнало да ви завладява неусетно и ви кара да се усмихвате постоянно? Спонтанната радост, която изпитвате, когато сте с любимия, вероятно е най-първосигналният знак, че той е правилният за вас човек. Когато нещата между вас вървят в правилната посока и щастието ще върви ръка за ръка с връзката ви.

Държите се естествено

Когато се опитвате да впечатлите някого, често се държите неестествено и се стараете да привлечете вниманието му и така играете роля, която всъщност няма общо със същността ви. Но когато не мислите за това какво говорите, как реагирате и какво правите – това е знак, че се чувствате комфортно в компанията на този човек и вероятно сте родени един за друг.

Смеете се искрено

Много е хубаво, когато той ви кара да се смеете от сърце. Няма нищо по-сближаващо от искрения смях. А когато чувството ви за хумор се припокрива – вие сте на седмото небе! Нямате търпение да сте отново заедно, да се смеете и да правите всичко заедно.

Свързани статии

Няма нужда да говорите през цялото време

Вие просто сте на една вълна и това ви е достатъчно. Важно е само да сте заедно и това ви прави щастливи.

Спонтанни сте

Няма нужда да мислите какво да правите заедно – идеите просто ви заливат! Никога не ви е скучно и обичате да прекарвате времето си двамата. Винаги измисляте занимания и места за разходки!

Имате едни и същи цели

Това е най-важната предпоставка за една пълноценна връзка. Когато двама души гледат в една и съща посока, имат едни и същи цели и споделят едни и същи ценности, всички други различия са преодолими.

Чувствате се в безопасност

Сигурен знак, че той е господин Идеален за вас! Най-здравите отношения между двама души са тези, в които и двамата се чувстват сигурни, обичани и в безопасност, когато са заедно.

Коментирай