Интимно

Какво мразят да чуват в леглото жените?

... думите, които са в състояние да ги отблъснат тотално

12.02.2014г. / 11 30ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Сексът е интимно преживяване, независимо дали го правите с някого, в когото сте влюбени или е забивка за една нощ. Затова, когато сте в спалнята, е важно да избягвате ненужните коментари, които биха съсипали момента и които могат да накарат другия да не ви пожелае още веднъж.

И тъй като жените са особено чувствителни към коментарите в леглото, сме събрали най-абсурдните неща, които никога не бива да им казвате по време на интимния момент.

„Близо ли си вече?“

За бога! Това не е състезание! Не съсипвайте прекрасния момент на доближаване до върховната наслада с подобни въпроси! Чудесно е, когато и двамата партньори успеят да достигнат оргазъм по едно и също време. Всички двойки са единодушни по този въпрос. Но на жените обикновено им е нужно малко повече време и старание, за да се приближат до момента. Докато при мъжете не е така. Затова спестяването на подобни реплики е от голямо значение.

„Ще ми се да имаше повечко за щипане!“

Жените са изключително несигурни относно фигурата си. Трудно се отпускат ако светлината не е приглушена, винаги се чудят дали партньорът им няма да забележи онази тлъстинка, която се мъчат да прикрият и изведнъж...! Това ужасяващо възклицание! По отношение на фигурата на една жена се казват само комплименти, господа! Останалото запазете за себе си, ако искате парашутът да ви се отвори и следващия път!

Свързани статии

„Трябва да се прибирам! Утре сутринта ще ставам рано.“

Ако си падате по някого, сексът е страхотен, но той всячески ви показва, че не иска обвързване като никога не остава да преспи у вас, по-добре си плюйте на петите. Или просто намалете темпото. Но ако мъжът продължава да се оправдава с тази реплика пред дамата си, рискува да я изгуби.

„Не така!“

Или „Какво правиш?“ са абсолютно антивъзбуждащи възклицания и въпроси в леглото. Има по-подходящи начини да изразите какво не ви харесва или какво предпочитате в любовната игра. И най-важното – правете го не по време на секс! Обидно е и е в състояние да снижи либидото на една жена до 0. Иначе говоренето за нещата, които са приятни на партньорите, които им доставят удоволствие е повече от задължително, ако установяването им не става спонтанно. Просто времето и мястото им не е в леглото.

„Бившата ми много обичаше, когато аз правех така.“

Ето на това му се казва „преливане на чашата“! Искате ли изобщо да видите още веднъж тази жена? Ако отговорът е „да“, никога не я сравнявайте с бившите си приятелки! Едва ли тук е нужно да разясняваме защо!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Buntarkata ( преди 10 години )
Бих добавила, само споменаването на имена на бивши приятелки,както и "Не ми стана" и "свърших вече".:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота