Интимно

Навици, които съсипват сексуалния живот

Най-дразнещите навици в леглото

19.02.2014г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Промените в начина на живот влияят много на интимните взаимоотношения. Но лошите навици, които партньорите рядко успяват да пречупят, често се явяват причина за влошаване на сексуалния им ритъм. Много фактори оказват влияние върху интимното желание, но ето най-дразнещите навици в леглото, които ще ви затворят парашута.

Имате прекалено разхвърляна спалня

Прекалено претрупаната с дрехи и разни предмети спалня може да отблъсне партньора ви чисто емоционално. А ако стаята ви на всичко отгоре е и непочистена, тогава със сигурност може да очаквате отказ. Бъркотията се отразява на настроението дори на мъжете.

Различно време на лягане

Ако си лягате по различно време, има опасност сексуалният ви живот да „обеднее“. Когато единият партньор реши да си легне по никое време, другият вероятно вече отдавна е заспал и дори да го будите, няма да е същото. Но ако не можете да преодолеете тези различия, можете да разнообразите мястото и времето за интимни игри! Не е казано, че само спалнята е подходяща за това!

Децата ви спят в едно легло с вас

Повечето родители позволяват на децата да спят между тях, особено ако са малки и ги е страх да заспиват сами. Така не само пречите на интимността си, но и отнемате от времето си за същински релакс.

Свързани статии

Имате телевизор в спалнята

Гледането на телевизия в леглото може до голяма степен да отвлече вниманието от партньора ви, който може да е настроен за ласки. Така ще го отблъснете, а ако това се повтаря често може и сексуалният ви живот да пострада значително.

Храните се в леглото

Закуска в леглото в неделя сутрин може и да е романтично преживяване, но постоянното цапане на чаршафите с мазно, трохи, лепкави парчета храна могат да бъдат пречка за сексуалното желание ако единият партньор е любител на чистотата. Но ако и двамата си падате по нестандартни секс преживявания, храната може да се окаже чудесна секс играчка!

Работите в спалнята

Работохолиците често имат проблеми в семейството заради постоянното вглъбяване в работата и пренасянето й вкъщи. Но ако това се случва не просто у дома, а в леглото, половинката ви едва ли ще го изтърпи дълго! Направете леглото си зона за приключения, а не за бизнес срещи!

Коментирай