Там, където има любов, има радост, мъка и понякога раздели. Всеки е намерил свой начин, по който слага край на връзка, от която не би желал да бъде част. При раздяла, когато жените са потърпевшата страна, винаги ситуацията е по-емоционална. Често силният пол избира да не се изправи лице в лице с половинката си, за да каже „край“. В останалите случаи намира глупави извинения, с които се разделя. Ето някои от тях.

„Ти заслужаваш нещо по-добро от мен.“

В тази ситуация той иска да се покаже жертва, заради вашето добро бъдеще с някой достоен за вас партньор. За жалост, колкото и добре да звучи, това е просто извинение, с което се измъква от връзката с вас. Често в такъв тип разговори мъжът затрупва с комплименти жената, за да премине разговорът с по-малко драма и скандали.

„Не съм готов за връзка.“

Няма жена, която да не е чула тази реплика от мъж. Обикновено това може да бъде чуто от някой, който би искал да има с вас само сексуални взаимоотношения, понякога и еднократни. Винаги изтъкват като причина наскоро приключила връзка, в която се представят като жертвата. За да не бъдат с вас ви казват, че не са готови за нова връзка. Не са готови на нова връзка, но не на този етап, а именно с вас.

„Мисля, че е най-добре да бъдем само приятели.“

Рядко след края на връзката или опитите за създаването на такава мъжете и жените остават наистина добри приятели. Поканата за приятелство се използва, за да се сложи максимално безболезнен край на отношенията.. Това донякъде е и погрешна стъпка, защото отхвърлената жена дълго след това продължава да се надява на нещо повече от приятелство.

Още по темата

„Трябва да се съсредоточа върху кариерата / ученето. “

Успехът е различно измерим за всеки. Със сигурност се дължи на упорит труд, постоянство и намиране на баланс между личния живот и работата. Желанието на мъжа да се посвети на този етап само на кариерата си е класическо извинение. Думите „Трябва да се съсредоточа върху кариерата / ученето“ всъщност казват „Не те харесвам“, „Не си ми приоритет“, „Излизам с друга“ и т. н.

„Необходимо ми е лично пространство и мисля, че трябва да направим пауза.“

В желанието за кратка почивка между двама ви е залегнало желанието за раздяла. В една връзка всеки трябва да уважава личното пространство на другия. Паузата не само е лошо извинение за прекратяване на отношенията, но ви дава напразни надежди, дами.