Интимно

5 правила за срещите, които трябва да избягвате

Не споменавай бившата половинка...

08.05.2014г. / 16 21ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Когато става въпрос за любов, взаимоотношения между мъжа и жената, отвсякъде се затрупваме с правила, които спазваме във всяка следваща връзка. Има ли нужда от тях? Зависи.

Има такива, които биха могли да помогнат за изграждането на една добра комуникация и здрава връзка, но има и такива, които биха попречили да бъдем щастливи и да изградим нова, като:

Не споделяйте желанието си за деца, семейство, нова кариера

В първите ви срещи с нов обект на влеченията ви обикновено не споделяте желанието си за деца и семейство. Обикновено премълчавате тази тема, за да не изплашите отсрещната страна, за която все още не знаете дали също крои подобни планове за близкото бъдеще.

Това правило е малко остаряло и неискрено. Бъдете коректни към отсрещната страна, особено ако планирате дългосрочно пътуване, свързано с вашата работа.

В случай, че отсрещната страна демонстрира някакви притеснения по отношение на сериозна връзка, деца и т. н. това ще бъде ясен знак за вас дали човекът си заслужава времето и усилията.

Не споменавай бившата половинка

Когато започвате нови взаимоотношения, рано или късно ще дойде моментът, в който ще се наложи да говорите за бившата си половинка.

Ако скоро сте приключили дълга връзка или брак, почти е невъзможно да не говорите за това. Споделете каква е била причината за раздялата, но не я превръщайте в основна тема на разговор.

Жената трябва да бъде загадъчна

Всеки следващ партньор ще бъде различен и ще се впечатлява от различни неща. За някои мъже мистериозната дама, с която се срещат е вид приключение, което с времето разгадават.

Това им харесва, струва им се романтично. Но не при всички е така. Затова нека вашата загадъчност бъде умерена или съпоставена с отсрещната страна, за да не предизвика отчаяние и безразличие.

Никакъв секс на първа среща, но на трета може

Правилата за среща често могат да бъдат объркващи. Всяка нова среща, с нов за вас човек е уникална. Трябва да гледате на всеки нов партньор като на отделен индивид. При някои познанства усещанията ви ще бъдат за по-дълго опознаване и създаване на доверие.

Свързани статии

Докато при други отношенията между двама ви могат да се развият така, че сексът да се случи още на първата ви среща. Няма точно правило за това след коя ваша среща сексът може да се случи. Това често не е определящо за сериозността и продължителността на връзката между двама души.

Винаги мъжът трябва да направи първата крачка, особено след първата среща

Чували сте „Изчакай той да ти се обади“, „Нека той ти пише или те потърси“. Правила, които не са особено работещи. Ако ви е било приятно с него, няма нищо лошо вие да се обадите след първата среща и да го поканите на втора.

Разбира се малката стъпка не бива да ви превръща в досадна лепка, но не бива и да оставяте впечатление, че нямате интерес към него, особено ако не е така.

Снимка: photl.com

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
10 rate up comment 2 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
хаха, тръгнал господинът да ни налива ум в главите, а да пише не може дори!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 10 rate down comment
мъж ( преди 9 години )
лепки най-мразим, 4етете и не се дръште като *** патици
отговор Сигнализирай за неуместен коментар