Интимно

Знаци, че сте в едностранна връзка

Усещате ли се така, сякаш само вие се мъчите да скрепите отношенията ви?

17.05.2014г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ако си мислите, че едностранна връзка не може да ви се случи, помислете отново! Понякога хората просто не се влюбват по един и същи начин, с еднаква сила и отдаденост. Друг път пък, с течение на времето и задълбочаване на проблемите, единият разлюбва другия и нещата вече не са същите.

Никой не е застрахован, че ще му се случи. Някои хора дори така започват връзките си. Единият партньор е хлътнал до полуда и е надянал розовите очила, а другият има своите приоритети и и връзката не е в топ 5.

Ако имате съмнения дали не сте попаднали в едностранна връзка, но не сте сигурни какви са знаците, ние ще ви ги представим.

Вие инициирате комуникация

Винаги вие трябва да му се обаждате, да пращате съобщения, за да го подсещате за съществуването си. Иначе ако не го направите той няма да се сети да провери с дни как сте, няма да намекне, че иска да ви види. Още по-лошо, ако оставяте гласова поща няколко пъти, а той не отвръща на обажданията, това си е направо знак, че връзката ви или е мъртва, или натам вървят нещата.

Срещите са редки

Ако през уикенда си стоите сами по пижама и гледате телевизия, докато ядете пица на дивана, най-вероятно има за какво да се притеснявате. Ако ви трябва да инициирате разходките с половинката ви през почивните дни, а той все се опитва да отклони въпроса или е командировка (съмнително често), отново имате повод за притеснение. Онзи, който обича е готов да зареже всичко и всички, само за да бъде с обекта на любовта си.

Той предпочита приятелите си

Ако гаджето ви предпочита да излиза с приятелите си на по биричка и футболен мач, бихме казали, че може да се счете за нормално, стига да не се случва системно. В реда на нещата е мъжете и жените да имат различни интереси и да харесват различни забавления. Но тук идва моментът с компромисите и разпределянето на излизанията, забавленията и компаниите. Ако има любов, нещата ще се случват по-лесно, защото приоритет ще сте вие.

Свързани статии

Кратки диалози

Всеки път, когато поискате да говорите с него за нещо сериозно, той претупва темата и гледа да седне на компютъра или да пусне телевизора. В най-лошия случай той излиза навън да се поразходи. Това е силен знак, че съжителството с вас му е дотегнало и предпочита усамотението пред компанията ви. Много обидна и болезнена ситуация.

Винаги отсъства

Ако постоянно се налага да го извинявате за отсъствието му от семейни събития, срещи с приятели или просто повиквания по телефона, докато не е у дома, той явно се стреми да прекара всяка свободна минута далеч от обкръжението на вас и семейството ви. Не е задължително чувствата да са се изпарили, може просто да разбира семейните ангажименти по различен начин. Необходимо е да поговорите за проблема сериозно.

Проблеми във връзката

Ако в началото не се е държал така, но напоследък поведението му се характеризира с гореспоменатите белези, вероятно поведението му може да е провокирано от проблемите, които имате във връзката си. Върти ли си очите всеки път, когато се опитате да говорите за нещо с него? Иска ли да се опита да направите това, за което го молите? Не желае да полага усилия и старание за запазване на отношенията ви? Значи имате проблем. Лошо е, когато разбиранията за нормални и здравословни отношения на двамата партньори се разминават тотално. Това рано или късно води до неминуем срив.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
Haha ( преди 9 години )
До ?: По-скоро комплексар с нереализирнаа връзка! Хаха
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
? ( преди 9 години )
До Смях: Щом мразиш толкова жените, гей ли си, какъв си? :Д:Д:Д
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
21 rate up comment 4 rate down comment
Смях ( преди 9 години )
Жената ще го напусне само ако си е намерила резерва, но не и преди това. Едно нещо не мога да проумея в тоя живот. Защо жените винаги съществуват чрез мъжете си. Толкова ли ви плаши самотата. "Ако през уикенда си стоите сами по пижама и гледате телевизия, докато ядете пица на дивана, най-вероятно има за какво да се притеснявате." Ами сигурно по това време работи, за да може да се излежавате и да ядете фаст-фууд. Аз като остана сам и нямам работа никога не ми е скучно. Дали ще чета книжка или ще гледам филм, дали ще отида на планина, или пък на лов, на пазар за антики, ще си сготвя нещо, нещо готино и завъртяно, а няма да си поръчвам скапаната пица. И всичко това може да се прави и без компания, дори е по-готино в много отношения. Не ви ли писва, мили дами, постоянно да има някой около вас. Нали сте независими и еманципирани, образовани и интелигентни, нима един такъв човек не си е достатъчен. Знам колко много ме псувате, докато четете това, но нека ви кажа една истина. Не се ли чувстваш щастлив със себе си и доволен от живота си, никой не може да ти помогне, дори и най-готиният принц на вашите илюзорни мечти. Но какво да правиш, природа.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар