Интимно

7 начина да направите връзката си по-романтична

Създайте романтика с въображението си

27.05.2014г. / 11 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Създаването на магически романтични моменти във връзката е нещо, за което почти всички хора говорят и мислят, но рядко правят. Може би това е така, защото не всеки се сеща какво точно да направи. Много хора искат да направят романтичен жест към половинката си, но не знаят как точно да изразят желанието си.

Нашите начинаещи романтици могат да се възползват от следните съвети, които ще ви помогнат да отпуснете въображението си и да зарадвате себе си и половинката си, а и да внесете романтика и задушевна атмосфера във връзката си.

1. Направете сутрешното време заедно специално. Подгответе закуска за половинката си, направете ароматно кафе и го поднесете в леглото. Дори да ви се стори тривиално, ще се убедите колко поласкани ще останат партньорите ви.

2. Нека времето, в което се виждате за пръв път след дългия работен ден да бъде откраднат миг! Прегърнете се и се целунете продължително, хванете мига и го запечатайте!

3. Отделяйте си време един за друг. През седмицата, когато сте заети с многобройни ангажименти – уреждайте си срещи! Обядвайте заедно, пийте кафето си заедно, срещайте се набързо в парка – няма по-сладко време от откраднатия миг в бурното ежедневие!

Свързани статии

4. Не пропускайте да кажете на партньора си, че изглежда прекрасно! Това важи както за мъжете, така и за жените. Да разбере, че е харесван и желан – няма по-важно от това за един човек, независимо от какъв пол е!

5. Преди да тръгнете за работа рано сутринта, кажете на половинката си, че се радвате да го видите, че нямате търпение да се видите по-късно или да вечеряте заедно довечера. Думите са много силен помощник в романтиката, не само жестовете.

6. Бъдете спонтанни – запазете уикенд за двама в малка хижа или хотел. „Отвлечете“ го и прекарайте малко време само двамата.

7. Разхвърляйте розови цветчета по цялото легло. Можете да направите и пътека от цветни листенца от входната врата до спалнята. Е, това вече е крайно романтично и ако не ви допада – не го правете, но си е класика в романтичния жанр, не може да се отрече!

Коментирай