Интимно

Любовен хороскоп за 26 май – 1 юни

Започва романтичен период

26.05.2014г. / 10 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Повече романтика и интимност очакват обвързаните Везни. Вашата половинка е готова да се отдаде на вашите сексуални фантазии. Ще усещате силно привличане един към друг.

Скорпион

След сряда някои от представителите на зодия Скорпион ще се почувстват по-уверени във връзката си, преоткривайки хармонията и баланса. Венера ще влезе в сектора на връзката ви и ще остане в тази част на диаграмата до 23 юни. Ако имате сериозна връзка може да очаквате нещата да се задълбочат.

Стрелец

Пълната Луна в сряда е във вашия сектор и партньорството изглежда обещаващо. От друга страна някои от вас имат нереалистични очаквания за половинката си, което ще ги накара да проведат сериозен разговор за общото бъдеще.

Свързани статии

Козирог

Любовта е във въздуха, Козирози! След сряда благодарение на Венера ще започне нов романтичен период за вас. Ако нямате половинка до себе си, през следващите няколко седмици ще имате възможност да срещнете любовта. Но за да намерите любовта, не бива да си седите само вкъщи, забавлявайте се!

Водолей

Започва романтичен период и за Водолеите, както и шанс да срещнат нов партньор. Някои от вас може би са заинтересувани от повече от един човек. Но скоро е възможно да откриете, че, ако нямате духовна и интелектуална съвместимост, бързо ще загубите интерес.

Риби

След четвъртък умът и сърцето ви ще бъдат фокусирани върху любовта и удоволствието. Ако скоро сте започнали връзка ще проведете важни разговори с новата си половинка, в които взаимно ще разкриете чувствата си.

Снимки: freeimages

Коментирай
Здраве и красота