Интимно

6 неща, които мъжете намират за атрактивни в една жена

Чувството за хумор и плътните червени устни

01.06.2014г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Ако попитаме няколко мъже на различна възраст и от различен социален статус какво намират за привлекателно в една жена, отговорите им определено ще бъдат разнообразни.

Както виждането на жените за силния пол се различава, така и при мъжете представите за специална, секси и атрактивна жена са разтегливо понятие. Но има няколко съвкупности от физически и психически белези, които мъжете намират за атрактивни в жените.

Пухкавите, плътни и червени устни

Големите, пълни и червени устни са белег за добро генетично качество. Пълните устни често са признак, че челюстите са в добро здраве, което от своя страна е признак на генетично здраве. Ако сте забелязали, хората, които имат перфектно подредени бели зъби и перфектна захапка, почти винаги са с плътни и секси устни.

Пухкавите устни провокират мъжките фантазии, особено, когато върху тях сте поставили страстно червено червило. Червените устни са привлекателни, защото те сигнализират възбуда и желание на дамата да се ангажира в секса. Друго в червено, което би възбудило един мъж е красивият маникюр с червен лак.

Тънка и изваяна талия

Тънката талия и широките женствени и добре оформени бедра са комбинация, която определено впечатлява силния пол. Женският хормон естроген е определящ за складирането на мазнините в женското тяло. Високите му нива често означават, че мазнините се събират около гърдите, бедрата, задните части, но не и около талията.

От друга страна мъжкият хормон тестостерон е отговорен за натрупването на мазнини в областта на корема. Нещо, което определено не привлича мъжкия поглед. Затова, опитайте се да запазите комбинацията от добре оформени бедра, гърди, дупе.

Майчинският инстинкт

Мъжете намират за атрактивни и привлекателни тези жени, които проявяват майчински инстинкт. Качества като доброта, съчувствие, топлота са антитеза на типичните феминистки качества, нещо, което може да обясни защо повечето мъже намират феминистките за отблъскващи.

Освен това проявата им подсказва на мъжа каква майка ще бъде половинката му за неговите деца и изобщо дали дамата е подходяща за сериозни взаимоотношения.

Пищни и стегнати задни части

Когато говорим за пищните и секси задни части, няма как в съзнанието ни да не изникнат образите на Ким Кардашян, Дженифър Лопес или Бионсе. Тези форми привличат мъжкото внимание и възбуда (въпреки че много от господата не биха си признали че харесват големи задници) и женската завист.

Стегнатите задни части също като плътните секси устни провокират сексуалните фантазии и желания, а също така са и белег на плодовитост у жената.

Свързани статии

Когато една жена знае как да каже „Благодаря“

Мъжете не виждат само външната обвивка в една жена. Въпреки че ги подценяваме, голяма част от тях могат да надникнат дълбоко в женския образ. Когато разказвате увлекателна история, партньорът ви ви разглежда парче по парче.

И когато на края на вечерта чуе „Беше фантастична вечер“, тогава неговият план за добро прекарано време е изпълнен. За мъжете е важно жената до тях да вижда и оценява детайлите, малките неща. Това ги прави щастливи, а жената за тях е по-атрактивна.

Чувството за хумор

Хуморът е ценна черта на характера, но тя може да бъде подвеждаща. Мъжете не се интересуват от жени, които се кикотят глупаво. Хуморът има широки измерения и когато един мъж каже, че би искал партньорка с голямо чувство за хумор, всъщност казва „Искам жена, която мисли, че съм забавен.“

Мъжете искат да бъдат забавни за половинките си и намират за секси когато дамата срещу тях се смее на глас и могат да видят истинската й същност.

Снимка: thinkstock

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
аз ( преди 9 години )
Голям майстор на голям тезгях работи
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 3 rate down comment
Диди ( преди 9 години )
Хайде пак пропаганда да раждаме! Мъжете харесвали жени с майчински инстинт, глупости! Само като им намекнеш за деца, палят моторетката и да ги няма никакви!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 1 rate down comment
Благодаря за внимани ( преди 9 години )
Малко дупе, малки до средни гърди, и да е попрочела някоя и друга книжка (не П. Коелю).
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )
i pak stigame do momenta spontannost .Kogato ima mejdu dvamata spontanno otno6nie i obi4, vseki mig zaedno e prekrasen
отговор Сигнализирай за неуместен коментар