Интимно

Любовен хороскоп за 30 юни – 6 юли 2014 година

Слънцето ще се противопостави на Плутон и това ще доведе до промени в сектора на любовта

30.06.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Седмицата започва объркано и за Везните или поне в сектора на любовта. Объркването ще бъде породено от ваш колега, който флиртува с вас. Изчакайте няколко дни преди да предприемете някаква стъпка към него или нея, дори и да изпитвате чувства.

Скорпион

Еуфория от емоции и чувства ще връхлети Скорпионите. Любовта е сладка, но в неделя не са изключени конфликти на енергии. Бъдете внимателни и нека емоциите не ви заслепяват. Ако скоро сте приключили болезнено връзка, не забравяйте, че най-лесният начин да започнете отначало е като не поглеждате назад.

Стрелец

За тези от вас, които имат половинка до себе си, дните няма да бъдат особено спокойни по отношение на любовта. Хармонията може да бъде нарушена от ваш близък или роднина, който мисли, че партньорът ви има тайни от вас.

Романтиката може да бъде нарушена и от ваши колебания относно перспективата на вашата връзка. През тази седмица е добре да избягвате вземането на крайни решения.

Свързани статии

Козирог

Усещате някаква тежест в отношенията с половинката. Дори и да се опитате да подминете проблемите, ще ви бъде трудно. Някои от вас ще бъдат изправени пред избор дали да продължат напред с половинка или сами.

Водолей

Имате големи романтични очаквания, които могат да бъдат сринати от някои специален за вас човек. Има шанс комуникацията между вас и половинката ви да се подобри драстично и романтиката отново да обгърне връзката ви. Ако сте необвързани, ще имате много възможности за флирт. Но дали те си заслужават вниманието ви?

Риби

Половинката ви ще иска вие да жертвате време или финанси в името на семейството, докато вие бихте предпочели да ги избегнете на този етап. И все пак неделя ще бъде вашият специален ден, в който ще направите любимия човек щастлив.

Ако нямате половинка до себе си, в петък може да бъде поставено начало на нещо ново в любовта с ваш близък приятел.

Снимки: freeimages

Коментирай
32 rate up comment 9 rate down comment
... ( преди 9 години )