Интимно

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Какъв е вашият сексуален фетиш?

17.07.2014г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Правенето на любов може да бъде експеримент, върховно изживяване, изучаване на нови сексуални техники, забавление и т. н. Всеки има своите сексуални фетиши и като много други наши специфики, и те до някаква степен се определят от зодиакалния знак. Какъв е вашият сексуален фетиш?

Овен

Страстните представители на този зодиакален знак обичат секса изпълнен с адреналин. Нежните представителки обичат лекото възбуждащо подръпване на косите по време на секс.

Като цяло Овните обичат да правят секс на необичайни места, като във вода, под душа, в асансьор. Възбуждат се и от садо-мазо игри, включващи ухапвания и пляскане по дупето.

Телец

Телците обичат да съчетават всички най-големи удоволствия в секса. Те винаги се стараят да включват в любовната игра незаменимите афродизиаци, като сметана, шоколад и кубчета лед, с които искат да играят по тялото на партньора.

Игра топло и студено, облизването на шоколад от ерогенните точки на партньора са едни от най-големите им сексуални фетиши.

Близнаци

Близнаците обичат да си играят в леглото и по-специално да включват в любовната игра секс играчки. Вибратори, белезници и други са само част от фетишите, които карат представителите на този зодиакален знак да се чувстват неповторимо. Но не само те, техните половинки също остават впечатлени от страстните игри.

Рак

За Раците в секса най-важни са емоциите и чувствеността. Техните сексуални фетиши включват носене на кожени корсети, камшици. Нежните половинки на тази зодия обичат да влизат в различни ролеви игри и да експериментират в образи на камериерки, секретарки, медицински сестри и други.

Лъв

Лъвовете обичат да правят секс на открито през лятото и на места, на които могат да бъдат изненадани от непознати. Секс на плажа и непристойни докосвания под масата са нещо обичайно за тях.

Дева

Девите искат да бъдат доминиращи в леглото. Обичат игрите, в които те са господари на своя сексуален роб. Затова не се учудвайте, ако в леглото с Дева откриете белезници, копринени шалове, вратовръзки и всякакви други фетиши, които могат да ви подчинят.

Коментирай
6 rate up comment 2 rate down comment
И аз ( преди 9 години )
7 rate up comment 2 rate down comment
И аз: ( преди 9 години )
Но за овните не е.:( Не обичам да ми дърпат косата.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
Аз ( преди 9 години )
за водолеите е истина! големи палавници са :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар