Интимно

Дойде ли краят на любовта?

Когато всичко, което ви свързва е само секс, може би трябва да се разделите

24.07.2014г. / 17 30ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Често си мислим, че връзката ни ще просъществува. Рядко някой се захваща с нова любов без да има очаквания. Но понякога не виждаме знаците, че усилията ни са напразни. За съжаление, невинаги приказката свършва с щастлив край.

Ако не можете да си отворите очите сами, не се самозалъгвайте, а помислете дали някой от следните знаци важат за вашата връзка. Ако отговорът е да и още по-лошо – ако негативните белези са много, може би това означава, че връзката ви върви към своя край!

Никога не говорите за бъдещето

Ако сте заедно вече доста време, но темата за бъдещите ви общи планове се избягва старателно, това е сигурен знак, че връзката ви просто няма бъдеще! За една продължителна и пълноценна връзка е полезно да се говори за бъдещето, за това какво ще направите заедно от ттук нататък.

Щом нещата не стоят така, това вероятно означава, че връзката ви е с предизвестен край и то много скоро.

Той е споменавал, че не е от типа мъже, които се женят

Мъжете, които нямат сериозни намерения обичат да подмятат, че бракът е отживелица, че няма смисъл, защото и така си ви е добре. Ако един мъж има дълбоки очаквания от връзката ви, несъмнено ще направи всичко възможно да очертае по-ясно територията си. Това най-показно става, като постави пръстен на ръката ви.

Ако избягва темата непрекъснато е време да поговорите.

Вие поддържате отношения с други мъже за всеки случай

Нека не обвиняваме само мъжете в нехайни намерения. Жените също го правят. Ако имат съмнения дали изборът им е правилен, или пък не са сигурни в качеството и издръжливостта на връзката, някои жени са склонни да си направят план В.

Щом са налице постоянни съмнения и желание за подсигуряване, те вероятно ще продължат и занапред. По-добре осъзнайте, че на връзката ви й се вижда краят!

Свързани статии

Нямате нищо общо помежду си, освен секса

Сексът е най-естественото и приятно нещо, което се случва между двама влюбени. Но ако след известно време заедно, когато сте се опознали и би трябвало да сте открили общи интереси и разбирания, сексът все още е единственото, което ви свързва, тогава връзката ви е обречена.

И двамата се държите все едно сте сингъл

Ако не демонстрирате обвързаността си, излизате всеки със своите приятели, флиртувате и се забавлявате сами, тогава как очаквате да просъществува връзката ви? Нали това е любовта – да сте заедно, да споделяте моментите. Не става дума да стоите залепени един за друг непрекъснато. Хубаво е да имате време за себе си.

Но ако това време продължи твърде дълго, направо си признайте – вие просто нямате връзка!

Не сте пътували заедно

Пътуването заедно сплотява, пък и виждате другия как се справя в извънредни ситуации, далеч от комфортното място на града, в който живеете. Изберете екзотична дестинация или просто си направете пътуване из страната. Но го направете двамата!

Отношенията ви съществуват само онлайн

Днес много връзки възникват чрез запознанства в мрежата. Но ако си останат на това ниво, ако не се запознаете с реални хора, ако екранът ви кара да се усмихвате, а не живо човешко същество, тогава връзка просто няма.

Избягвате сблъсъци

Хубаво е ако имате добри отношения, които не са изпъстрени в постоянни караници. Но ако проблеми има, а решенията им се избягват, това не е добре. Потенциално предстои голямо избухване, което може да влоши връзката ви. Казвайте си всичко на момента.

Коментирай