Интимно

Кой заслужава любовта ви?

Влюбете се в някой, който ви помага да пренасочите негативните си мисли

18.07.2014г. / 17 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Когато срещнем нова любов, ние се впускаме стремглаво, гледайки през розови очила. Виждаме човека срещу себе си такъв, какъвто искаме да бъде и често забравяме за това как и на кого раздаваме любовта си.

Дали това, което даваме е равностойно на това, което получаваме. Дали виждат в нас личност или просто поредната бройка...

Споделяме няколко отличителни черти, които да търсите в човека срещу себе си, преди да сте отдали любовта си.

Влюбете се в някой, който не само ще се вслуша, но и ще чува думите ви

Слушането невинаги означава чуване. Ако половинката ви не си спомня какво сте казали вчера или преди минути, означава че ви слуша пасивно. Вашите думи нямат никаква стойност и смисъл за него.

Влюбете се в някой, който оценява вашите успехи и ги насърчава

Наистина е трудно да откриеш партньор, който да се радва на успехите ви, да не се чувства засенчен и да ви насърчава. Отдайте любовта си на някой, който приема вашите успехи и за свои. Влюбете се в някой, който ще се гордее с вас пред приятели и семейството.

Влюбете се в някой, който няма да ви позволи да „паднете“

Животът е непредвидим и постоянно ни отправя предизвикателства. Някои от тях могат да ни поставят в ситуация, която да разклати нашите стабилни позиции и да започнем да „падаме“. Отдайте любовта си на човек, който няма да ви позволи малките недоразумения на деня да ви сломят и да се провалите като личност.

Влюбете се в някой, с който ще комуникирате и с очите си

Когато някой наистина се интересува от вас като личност ще ви даде визуални знаци. Осъществяването на пряк и непрекъснат контакт с очите е вид комуникация.

Влюбете се в някой, който ви дава обич

Да докажеш любовта си на този, който ти е на сърце е най-голямото изпитание. Отдайте вашата любов на човек, който с действията си ви дава обич.

Влюбете се в някой, който ви вижда като идеална

Вие не сте перфектни и не бива да се стремите да бъдете такива. Важно е човекът срещу вас да ви приема с вашите недотам силни страни и въпреки тях да ви вижда като идеалната половинка.

Свързани статии

Влюбете се в някой, който харесва тялото ви

За вас то има много недостатъци, но за партньора ви е нещо красиво. Отдайте любовта си на човек, който не само харесва, но и обича всяка извивка на тялото ви, дори и малките недостатъци и не спира да ви го показва.

Влюбете се в някой, който ви помага да пренасочите негативните си мисли

Негативните мисли са част от трудните моменти. Моментите на падения, в които всеки от нас може да попадне. Дори и след тежкия работен ден вие се нуждаете от някой, който да пренасочи негативизма и да ви покаже положителната страна на живота. Отдайте любовта си на такава личност.

Влюбете се в някой, който казва „Благодаря“

Въпреки че е въпрос на възпитание да благодариш, не от всеки партньор ще чуете тази дума. Думата „благодаря“ винаги идва в точния момент и означава признателност, уважение и обич. Търсете такава любов, но не забравяйте и вие да благодарите.

Снимки: Thinkstock

Коментирай
2 rate up comment 5 rate down comment
... ( преди 9 години )
ei sega 6e hvana teftera i po4vam da tarsia po koia to4ka otgovaria i po koia ne stava ...za da sam naiasno s opornite to4ki v li4nia si jivot !!!! To biva biva , ama 4ak s knigite da obi4a6 ....Imam si liubim 4ovek i bez tezi saveti i knigi .I darja mnogo li4no na nego ! Pak bez knigite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар