Интимно

5-те типа мъже, за които да не се омъжвате

Ще съсипят брака ви

07.08.2014г. / 17 38ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Като цяло, жените разчитат повече на думи в една връзка, докато мъжете залагат на действията. Изобщо, жените са по-вербалният вид от двата полюса на човечеството и затова комуникацията заема централно място. 

Мъжете, от друга страна, обръщат повече внимание на поведението на жените. Те разчитат сигналите на тялото и действията, от което отсъждат дали жената е подходяща за тях или не. Като изключим външния вид, разбира се! 

Това разминаване между думи и поведение може да се окаже доста проблематично в брака и взаимоотношенията. Така че, внимавайте с какъв човек се обвързвате!

За какъв мъж никога не трябва да се омъжвате? Има няколко основни типа, които не са подходящи за брак и ще направят живота ви черен! 

Мъжът от типа „Помогни ми, докато съм готов“

Този тип мъже са напълно обсебени от несигурността си. Те говорят само за собствените си проблеми и искат половинката им непрекъснато да се занимава с това, да ги утешава, да им вдъхва увереност. 

Така те удължават времето, в което остават ергени и накрая може да се окаже, че са изгубили и вашето време. Пък и не ви трябва съпруг, който да ви дърпа надолу емоционално. Трябва ви здрава опора! 

Мъжът от типа „Да обсъдим съвместното бъдеще“

Мъжете, които настоятелно искат да кроите планове за общото си бъдеще като брачна двойка обикновено би трябвало да предизвикат просветване на червената ви лампичка. Те знаят, че искате да чуете точно това и се възползват от него. 

Истината е, че без предприемане на действия, думите не са меродавни. Ако се задълбочите внимателно в разговорите ви, ще установите, че този тип мъже никога не поставят ясни времеви граници за тези планове. Приказките им са хипотетични, но създаващи впечатление за сериозност в намеренията.

Свързани статии

Мъжът от типа „Искам да знам как си представяш брака“

Тези мъже ви позволяват да излеете цялата си фантазия за това как си представяте брачния ден и брачния живот. Те винаги дават воля на вашите мечти и привидно ги приветстват. Слушат с удоволствие подробностите и не възразяват за нищо. 

Ако го питате за неговите мечти обаче, той ще отговори: „Както ти кажеш, скъпа!“. Бракът е от двама души, нали?

Мъжът от типа „Кариерата на първо място“

Важно е за една жена съпругът й да е добре финансово обезпечен. Това е вид гаранция и за техните деца. Но ако кариерата коства щастието, тогава връзката е обречена. Всичко е до време, след това започват проблемите. 

Мъжът от типа „Нека се забавляваме“

Такива мъже обичат тръпката. Те не се заседяват дълго при една жена. Не можете да разчитате на такъв мъж за изграждане на семейство. Той иска забавления и секс. Всеки път, когато заговорите за брак, лицето му се помрачава, настроението рязко спада и темата се сменя. Забележете знаците!

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )