Интимно

Чертите на лицето показват какви сте в леглото

Хората със светли очи изневеряват по-често

12.08.2014г. / 16 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Тълкуването на личността по чертите на лицето датира от хилядолетия. В китайската култура се смята, че всяка една черта от човешкото лице може да издаде част от нашите характер и желания. А защо не и сексуални желания?

Споделяме кратък пътеводител на чертите на лицето и как да гадаете за сексуалните способности по тях.

Вежди

Тънки и редки вежди

Рехавите вежди издават за своите притежатели, че са хора, които нямат особен интерес към секса. Те са по-скоро духовно извисени и залагат на платоническата, а не на физическата любов. 

Плътни и дебели вежди

Ако срещу вас стои личност с плътни, секси и рошави вежди, знайте че ви очакват много приятни моменти в леглото. Те  са готови да експериментират в секса, обичат да разнообразяват, но и не рядко са склонни да изневеряват. 

Очи

Светли очи

Хората със светли очи търсят  нови предизвикателства в секса. Лесно могат да бъдат задоволени сексуалните им желания, но определено са личности, които не отдават голямо значение на любовта, като чувство.

Внимавайте с тях, защото са големи прелъстители и могат да не оправдаят вашите очаквания. Освен това, не могат да се задоволят сексуално само с един партньор. 

Тъмни очи

Хората с тъмни очи  са мистични. Тяхното опознаване е бавен процес, но винаги си заслужава. Те са, като динамит в леглото. Страстни, чувствени и отдадени на любовната игра, с тях преживяването е дълго и незабравимо. 

Нос

Чип нос

Чипоносковците обичат романтиката в секса. За тях любовната игра е много важна. Предпочитат традиционни секс пози, като мисионерската, защото така се чувстват максимално близки до партньора си.

Защо е важно това за тях? Защото много обичат да гушкат и милват половинката си по време на страстен секс. 

Неравен нос

От друга страна хората с неравен нос са пълна противоположност на чипоносите. С тях сексът е приключение, вълнуващо изживяване. Обичат да пробват нови секс пози, а леглото е последното място, на което биха го направили. Но от тях не може да очаквате много романтика.

Линии и тъмни кръгове под очите

Малки тънки линии под долните клепачи

Подсказват за някой с  огромен сексуален апетит, който  постоянно е готов за секс. За него/нея нищо не е забранено в любовта.

Дебели и големи кръгове под очите

Тези личности също са сексуални. Имат високо либидо, обичат секс ролевите игри и са подходящи за сериозни връзки.

Устни

Големи и плътни устни

Ако в любовта до себе си имате човек с такива устни, чувствеността в секса ви е гарантирана. Тези личности се нуждаят от много внимание в леглото, но бъдете сигурни, че ако дадете, ще получите.

Свързани статии

Мъжете с плътни устни са невероятни любовници. Но, ако той е с нормална на плътност горна устна, а долната е месеста и секси, знайте, че обича да е водещият в секса.

Това със сигурност ще направи изживяването невероятно, но тези любовници са безсрамно неверни. 

Малки и тънки устни

Притежателите на тънките устни са творчески и новаторски любовници, които бързо достигат оргазъм. От тях може да очаквате преданост и отдаденост. Първоначално са стеснителни, затова им дайте малко време. 

Коментирай
6 rate up comment 2 rate down comment
Дръндяк ( преди 9 години )