Интимно

Интимни прически, които привличат мъжкото внимание

Колко секси са интимните прически?

27.03.2014г. / 16 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато жената се грижи за своя добър външен вид, тя никога не пропуска една много важна част – нейната интимна прическа. Въпреки че през последните години се наложи пълното обезкосмяване на интимните части, това може би има шанс да се промени.

Какво е водещо при избора на интимна прическа? Това което е удобно и комфортно като усещане за жената или често изборът е сведен до желанието на партньора й? И двете. Въпреки това скорошно проучване установи, че има няколко дамски интимни прически, които мъжете приветстват.

Бразилска кола маска

Бразилската интимна прическа почти винаги е с малко секси оформено триъгълниче, много тънка вертикална линия или интимната зона на жената е изцяло обезкосмена. За да постигнат този ефект на перфектно изглеждащ триъгълник, дамите се подлагат на какви ли не козметични процедури, за да удовлетворят половинките си. И има защо, 35 % от мъжете смятат, че тази интимна прическа разкрива допълнително красотата на женското тяло.

Свързани статии

Натурална

Въпреки че изразът „натурално окосмена“ ви кара да се сещате за първите еротични фотосесии на Мадона, които са някак ретро и непривлекателни, не всички мъже ги намират за такива. Според последни проучвания, около 43% от силния пол намират за секси, ако партньорката им е естествено окосмена. Нещо повече, рошавата интимна прическа в стил Мадона попада в класацията на предпочитаните интимни прически от мъжете.

По-широка линия

В тази интимна прическа линията е с широчина около 2 см. Прическата напомня много за бразилска кола маска, само че линията не е над срамните устни, а покрива малка част от тях. Дали е секси? Според 22% от силния пол тази прическа е избор на дами, които са изключително страстни в любовта.

Ако сте от тези дами, които обмислят промяна на интимната прическа, помислете и за други забавни варианти, с които да изненадате приятно половинката си, като сърчице, звездичка или нещо друго възбуждащо и не по-малко красиво.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
ivo ( преди 9 години )
Много ме възбуждат окосмените жени, ако някоя окосмена дама желае да се забавляваме , без значение от възраста нека ми пише, аз съм съмостоятелен и не обвързан на 32 г. Пишете ми на скайп ка(без разстояние)георгиев на латиница или на поща kageorgiev клюмба абв . бг за района на софия
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 2 rate down comment
ан ( преди 9 години )
От бебешко дупе се възбуждат само педофилите. Ако не трябваше да има косми в интимната част господ нямаше да ги създаде. Както изглежда педофилията е на мода. Без косми все едно гледаш бебе и се възбуждаш. Е.ати педофилията е настанала.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 8 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Ама може ли такива простотии? Това ли е българския мъж? И *** къде спят??!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
25 rate up comment 5 rate down comment
Естет ( преди 9 години )
Пухкави катерички или голи охлюви !!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 11 rate down comment
Хм ( преди 9 години )
нема ли църен триъгълник - зарежи... да не съм педофил...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 19 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
19 rate up comment 12 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
24 rate up comment 6 rate down comment
Дедо Шмърк ( преди 9 години )
Най-харесвам натурален гъсталак!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар