Интимно

Какво издава позата за сън за вашата връзка?

Zen Style е поза, която издава платоническа любов между партньорите

10.09.2014г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Има много разнообразни начини, по които показваме и доказваме своите чувства и емоции на половинките си. По време на сън начинът, по който спим също може да подскаже много за нашите взаимоотношения. Споделяме едни от най-честите пози за сън и това какво издават за вашата връзка.

Поза „лъжички“

Според специалисти в тази поза спят двойките, които са заедно не повече от две години. Тази поза за сън на двамата влюбени издава доверие от страна на жената към нейната половинка.

Въпреки че това е и една от най-честите секс пози, не е задължително да означава покана към интимни игри. Жените обичат да се чувстват защитени и по някакъв начин да го показват на партньорите си. А това е възможно един от най-добрите начини.

Прегърнати и силно вплетени един в друг


Това също е една от най-интимните позиции за спане и е алтернатива на поза „лъжички“. Позицията показва силно привличане и чувства от страна на двамата партньори. Силно желание за правене на любов. Ето защо тази поза за сън често е наричана и поза „меден месец“ и е характерна за двойките, които са отскоро заедно.

Доминанта

Тази е една от най-характерните пози за сън при много двойки. Обикновено единият партньор (най-често жената) спи облегната на рамото или гърдите на партньора, докато той я е обгърнал някак собственически.

В тази поза също има много голяма доза на доверие, защита, но и на демонстриране кой е водещ във връзката.

Свобода


В началото на всяка връзка има голяма близост между партньорите когато спят, за сметка на позата за сън, която ви е най-удобна. С течение на времето това се променя и доверието между партньорите е толкова голямо, че всеки търси удобството и комфорта, но без да се жертва привързаността между двамата. Тази поза означава баланс във връзката.

Приятелство

Някои двойки се чувстват достатъчно комфортно по време на сън, докосвайки само пръстите на партньора си и леко закачайки ги с единия крак. Тази поза издава добро приятелство между двамата.

Свързани статии

Преследване

В тази поза за сън единият партньор сякаш се опитва да избяга от другия, оттегляйки се към края на спалнята. Поза „преследване“ може да значи две неща – може да означава игра на котка и мишка или отделяне в личното пространство, особено след конфликтна ситуация.

Zen Style

Двойките, които спят в тази поза почти нямат тайни един от друг. Те осъществяват физически и емоционален контакт, докосвайки задните си части. Чувстват нужда от неприкосновеност на личния си живот.

Позата показва, че всеки от тях таи някакви малки тайни и мистерии, което е съвсем нормално. Партньорите комуникират не само на физическо, но и на дълбоко духовно ниво. Тяхната платоническа любов е изключително силна.

Снимки: Forum.puzkarapuz.org

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
ne bih mogla da komentiram temata ...o6te niamam li4en opit s liubimia si 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар