Интимно

Секс образи, които трябва да пробвате

Бъдете корпоративна нимфоманка

24.10.2014г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Образ на гейша, професор, господар и подчинен, фаталната жена... Отместете завесата и заемете вашето място в секс образите, които трябва задължително да пробвате във вашата спалня. Преоткрийте себе си, дайте свобода на желанията си и имайте незабравим секс.

Гореща медицинска сестра

Може да ви звучи клиширано, но образът на разголената и палава медицинска сестра е на челни позиции в мъжките еротични фантазии. Затова и попада в класацията на сексуалните образи, които трябва да направите част от вашия любовен живот.

Всичко, от което се нуждаете е къса бяла рокличка, стетоскоп и малко повече фантазия, за да се погрижите максимално добре за вашия „пациент“.

Корпоративна нимфоманка

Образът на всеотдайната секретарка вече е остарял и е заменен с корпоративната секси и предизвикателна дама. Тя е властна, труднодостъпна, безумно секси, получава всичко, което иска и е ненаситна в спалнята.

Няма мъж, който да не бъде предизвикан от успялата, секси и гореща жена. Покажете му корпоративните правила!

Герой от филм или книга

Кой беше последният филм, който гледахте заедно с любимия? Вероятно имате и любима лента или роман, чийто герои силно са ви впечатлили. Е, сега имате възможността да се потопите в тези образи и да се водите по-добре познатия ви сюжет или да го промените.

А защо да не срещнете във вашата спалня и невероятния Крисчън Грей (герой от романа „50 нюанса сиво“).

Масажистката

Роля, която може да разменяте със своя партньор. Разиграйте сюжет, в който единия от двама ви посещава услугите на масажист. Не забравяйте и масажното олио. Тук може да покажете своето майсторство в масажите и да докоснете партньора си по един друг начин, да се усетите на друго ниво. Преоткрийте неговите ерогенни зони. А защо след това и той да не ви върне жеста?

Свързани статии

Порно звездата

В леглото трябва да има разнообразие. Жените предпочитат партньорът им да бъде нежен, страстен, да поддържа един и същи ритъм в леглото. Мъжете от своя страна понякога имат нужда да правят просто секс, а не любов.

Да бъдат груби, да сменят постоянно секс позите, да правят неща, които никога не са правили с вас, да опитат на забранени места, на които никога не сте ги допускали.

Имат нужда от порно в спалнята. Дайте им го! Бъдете неговата порно звезда.

Коментирай