Интимно

Знаци, че се срещате с истинска жена

Истинската жена винаги търси начин да разшири своите хоризонти

06.11.2014г. / 16 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Нерядко ние, жените осъзнаваме, че сме се срещали с твърде много момчета и твърде малко истински мъже. При мъжете е същото. Дали повечето представители на силния пол могат да направят ясна разлика между момиче и истинска жена?

Истинската жена може да е на 25, 30, 35... Как да я разпознаете? Тук са няколко сигурни знака, които ще ви подскажат каква е дамата, с която се срещате.

Момичетата разчитат на разкриващата визия, защото мислят, че така изглеждат секси. Истинската жена знае, че изглежда секси дори в класически костюм. Тя разбира, че да си провокативен не е единственият начин да се почувстваш и изглеждаш привлекателно.

Момичетата очакват мъжете да знаят как се чувстват и какво си мислят, докато истинската жена използва силата на думите си.

Дами, колкото и добре да ви познава един мъж, той винаги се нуждае от малко помощ. За съжаление сърденето, безпричинните сълзи и реплики като „Нищо ми няма“, не работят във ваша полза. От друга страна истинската жена знае какво иска и как да го получи. За нея добрата комуникация е от първостепенно значение.

Момичетата очакват да им плащат сметките, докато истинската жена е финансово независима. За нея не е проблем понякога тя да плати в ресторант. Истинската жена винаги намира начин да напомни на мъжа до себе си, че колкото и финансово стабилен да е, той е до нея не заради парите и положението му, а заради отношението към нея.

Момичетата обичат забавленията полети с много алкохол, докато истинската жена пие изтънчени питиета и винаги знае къде е границата. Парти, музика, женски смях и много алкохол, който често изиграва лоша шега. Така се забавляват момичетата.

Истинската жена също е забавна, посещава най-актуалните заведения, но никога не си позволява да вземе лоши решения по отношение на алкохола.

Момичетата държат да споделят всяка нова връзка, раздяла и т. н. в социалните мрежи, докато истинската жена пази личния си живот в тайна. Тя е прекалено заета в реалния живот, за да отделя време и енергия, споделяйки всяка своя нова тръпка или любовно разочарование в социалните мрежи.

Момичетата говорят за тривиални въпроси, докато истинската жена знае как да поддържа вълнуващ и интересен разговор. Това е може би един от най-големите диференциращи фактори.

Свързани статии

Повечето момичета не знаят как да водят разговор, защото голяма част от тях нямат интереси, хобита или значими теми, които ги вълнуват. Истинската жена е очарователна.

Момичетата се придържат към това, което знаят, докато истинската жена винаги търси начин да разшири своите хоризонти. Тя разбира важността на това да се развива като личност, има точни и ясни цели, които следва.

Момичетата се нуждаят от някой, който да ги закриля, докато истинската жена може да се грижи сама за себе си. Всъщност всички жени биха могли да се грижат за себе си, но малцина са тези, които проявяват сила на характера.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Деси ( преди 9 години )
Еха, ама аз съм била много готина :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
anonymos ( преди 9 години )
Аз кат' ви разправях че в Б-я няма жени, хората ме гледат като изтървани,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 4 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
щом няма мущук за надуване значи е истинска
отговор Сигнализирай за неуместен коментар