Интимно

Как да привлечем мъжкото внимание в социалните мрежи

От вас зависи какъв образ и каква представа ще има за вас силният пол

19.11.2014г. / 16 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Социалните мрежи са място, в което създаваме нови познанства, приятелства, търсим нова работа или нова любов. Дали ще бъдеш интересен за приятелите ти зависи до голяма степен от това как оформяш своя публичен профил.

Когато искате да привлечете мъжкото внимание, трябва да прекроите профила си. Да се отървете от ненужните снимки, статуси и да следвате друга тактика, която да ви представи в нова и приятна светлина.

От вас зависи какъв образ и каква представа ще има за вас силният пол. Ето няколко кратки съвета за това как да привлечете мъжкото внимание в социалните мрежи.

Първото и най-важно нещо е профилната ви снимка, на която трябва да бъдете вие, а не малко сладко животинче, цветя, залез и т. н. Тя трябва да е ясна, да бъде с добро качество. Вие избирате дали да сте в цял ръст или да се вижда само лицето ви.

Изберете най-красивата си снимка. Не забравяйте, че човек винаги държи да визуализира този, който е от отсрещната страна и това правило важи с особена сила за мъжете.

Затова покажете най-доброто от себе си (това не включва разголени снимки, особено ако искате да създадете добро впечатление).

Бъдете различни

Често искаме да споделим свои красиви или чужди думи от книги например, стих... да споделим неща, които ни карат да се чувстваме изпълнени. Създавайте статуси във вашия профил, които ще отговарят на вашата същност, енергичност и ще ви представят по истински, но не и глупав начин.

Живейте в настоящето

На всеки се случва да се сети за минали връзки, особено ако са разбили сърцето му. Оставете миналото. Запишете го на лист хартия и го изхвърлете.

Бъдете позитивни

Позитивизмът е нещо, което ще привлече мъжете към вас. Те искат да комуникират с жени, които са приветливи, които се поставят над проблемите си в трудни ситуации. Забравете статусите придружени със снимки за разбити сърца, самота, празната любов, измамниците в любовта.

Ако денят е минал зле, шефът ви е ядосал, по-добре нищо не публикувайте във вашия социален профил. Свръхемоциите често играят лоша шега.

Когато сте в добро настроение споделете хубава песен като поздрав към вашите приятели, пожелайте хубав ден, седмица. Ако имате постижения, с които искате да се похвалите като дипломиране, посещаване на курс, семинар, направете го! Накарайте мъжете да се вълнуват от вашата личност.

Свързани статии

Стоп на глупавите снимки!

Снимките с момичетата, на които всички сте с нацупени муцунки, нямат място в новата ви публична визия и профил. Рядко мъж би ви приел насериозно, ако публикувате такива снимки. Не забравяйте, че това, което споделяте, подсказва много за вашата личност.

Създайте обратна връзка

Обратната връзка е важна, когато искате да привлечете мъжкото внимание. Започнете с подходящ статус, който да бъде вашата първа крачка към диалог. Отличавайте се с нещо позитивно.

Споделете снимка от ваша ваканция, споделете как тя ви кара да се чувствате, или ако сте били на театър, кино, прочели сте нова книга, споделете мнение и препоръка по темата.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Една жена ( преди 9 години )
До Джентълмен: Здравейте, съжалявам, че трябва да Ви репликирам, но не съм съгласна с изложеното мнение. Смятам, че в нашата българска действителност все още има жени с ,,финес и класа'', които наистина са рядкост, но независимо от това ги има. Има много достойни жени, които не са под светлините на прожекторите, т.е. не са ВИП, и не могат да покажат цялата си прелест, но това не означава, че ги няма - просто ние не ги виждаме. Предполагам мнението Ви е формирано от образа на жените от малкия кран, но тази малка част от представителите на женския пол на могат да обхванат в цялост образа на съвремената българска жена.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 3 rate down comment
Джентълмен ( преди 9 години )
Статията е много хубава, с верни съвети, но за съжаление и доста утопични за съвременните български жени, на които им липсва финес и класа. У нас класата означава да си ВИП *** с вид на порно *** и да ходиш с богат бизнесмен. Културните и възпитани жени с такт и обаяние са изключителна рядкост, записани в Червената книга. Тази статия е невалидна за нашите условия и женски манталитет.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар