Интимно

Какво научихме за секса от Саманта Джоунс

Оралният секс може да бъде вид овластяване

04.01.2015г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Един от най-любимите сериали на жените е „Сексът и градът“. В него, гледайки преживяванията на всяка една от четирите главни героини, виждаме частици от себе си.

Кари, Саманта, Шарлот и Миранда като образи със сигурност присъстват и някъде в реалния живот.

Научихме много от тях за живота, кариерата, амбициите, финансите, модата, партитата, любовта, а специално от Саманта научихме много за секса. Вижте какво.

Не чакайте някой да ви направи щастливи

Това важи не само за секса, но и за любовта като цяло. Колко пъти ви се е случвало да прекарвате ненужно дълго време в мисли по някого, който е на другия край на града, вероятно не мислещ и не копнеещ за вас?

Докато изгаряте чувства и емоции в празни надежди, някъде там изпускате наистина вълнуващи любовни моменти. Затова, следващият, моля!

Нямате наличен пенис?

Не се тревожете, мастурбирайте! За тези от вас, които са гледали сериала и двата филма знаят, че Саманта определено отдава голямо значение на секс играчките. Трябва ли да имаме специално отредено чекмедже, в което винаги на разположение да имаме изкуствен пенис? Да!

Запознайте се с тялото си, изучавайте го и го заобичайте. Не забравяйте, че страхотният секс започва с това, което знаете, че харесвате. Мастурбацията е един от най-добрите начини да разберете от какво се нуждаете в интимните моменти с партньора.

Оралният секс може да бъде вид овластяване

За Саманта мисълта за властта е възбуждаща. А нима не е? Покорена, седейки пред него на колене, той владее целият ви свят в този момент. Ако играта, в която властта не е във ваши ръце, не ви допада, не забравяйте, че винаги може да размените ролите и да покажете своята силна страна.

Не се ограничавайте в спалнята

Използвайте въображението си, което ще ви отведе до нови сексуални върхове. Експериментирайте и комуникирайте с партньора си за това, което ви харесва. Излезте от зоната на комфорта и пробвайте да правите секс на различни места в дома ви.

Правете секс с когото ви е приятно

Помните ли онзи епизод на „Сексът и градът“ – „Cover Girl“, в който Кари изненада Саманта, докато тя правеше орална любов на пощальона? Е, тогава тя отнесе голяма критика от своята приятелка, но с достойнство заяви, че нито тя, нито обществото могат да я съдят.

Затова правете любов с този, който ви хареса, както ви харесва, без значение дали другите го одобряват или не.

Сексът с бившия е ужасна идея

Факт! Тези срещи са абсолютна загуба на време, което може да отвори стари рани и да ви подейства депресиращо. Спестете си мъката дори и да ви се иска по някакъв начин това да бъде вашето отмъщение към него.

Свързани статии

Вие винаги сте на първо място!

Независимо дали гледате на партньора до себе си като на нещо повече от добър оргазъм, правите компромиси със себе си, не забравяйте, че най-важно е това, което вие искате да получите в любовта.

Никога не се подлагайте на постоянни съмнения относно честността и любовта на половинката ви. Помните ли, когато Саманта се раздели с Ричард след неговата изневяра? Тя се опита да прости и да забрави за съмненията, но без успех. На раздяла тя му каза: „Обичам те, но себе си обичам повече!“.

Снимка: outnow.ch

Коментирай