Везни

Родените под знака на Везни са интроспективни личности. Изберете подарък, който наистина да ги докосне, който е цветен, ухае приятно и ще остави незабравими спомени. Везните биха оценили високо, ако това с което ги изненадате е специално направено за тях. Помислете за бижу уникат, аксесоар или тениска с оригинален надпис.

Скорпион

Скорпионите държат да бъдат различни, уникални и въпреки че трудно допускат хората до себе си, ако успеете да ги опознаете, ще разберете с какво да ги впечатлите. Но ако все още се колебаете, знайте, че Скорпионът обича глезотиите, пътуванията, релаксиращите терапии, шопинга. Защо не подарите ваучер за почивка, за пазаруване или спа терапия?

Стрелец

Стрелецът е динамичен зодиакален знак. Представителите на зодията обичат природата, спорта, имат разнообразни хобита и ценят хубавата литература.

Подаръци като вдъхновяващ роман, готварски книги, туристически или спортни принадлежности, кратко пътуване, истински ще ги впечатлят. Не забравяйте и за шоколадовите бонбони и валентинката.

Още по темата

Козирог

Козирозите са трудни за впечатляване. Цветове подходящи за подарък на Козирог са черно, тъмносиньо, зелено, сиво и кафяво. Кожена чанта, портфейл, картини или бижута уникати със сигурност ще ги зарадват. Родените под този зодиакален знак са и спортни натури, затова помислете за ски екипировка, термобельо или други спортни принадлежности.

Водолей

Водолеите са необикновени личности, затова изберете подарък, който би ги накарал да се чувстват необикновено. Помислете за таблет, мобилен телефон, красива дреха, ароматни свещи и скъпи бижута. Ако познавате добре вашия Водолей, със сигурност знаете, че обича да пътува извън граница. Подарете му едно мечтано пътуване.

Риби

Рибите са мечтатели, вярват във всичко магическо и са изключително сантиментални. Поднесете им подарък, който винаги са мечтали да получат или бижута с кристали, дигитална рамка за снимки, звукова система за спокоен сън, ароматна лампа.

Снимки: Thinkstock