Интимно

Любовен хороскоп за 16 – 22 февруари 2015

Много романтика и любов

16.02.2015г. / 13 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Готови или не, време е да внесете повече страст в отношенията си. Разбира се това не означава, че трябва да правите нещо насила. Нещата се случват плавно и съвсем естествено, тъй като водещ в отношенията ви ще бъде партньорът. Опитайте се да експериментирате повече без да насилвате нещата, правете това, което ви харесва, сбъднете ваши скрити желания. Поискайте в любовта, но не забравяйте и да дадете.

Скорпион

Офис романтиката ще бъде неустоима и някои от вас, уважаеми Скорпиони, имат потенциал да започнат нова вълнуваща любовна връзка. Това важи не само за необвързаните, но и за тези, които се намират във връзка. Тръпката ще бъде наистина голяма, както и рискът да бъдете разкрити.

Стрелец

Пригответе се за повече вълнение в любовния си живот. Венера и Марс навлизат в 5-ти дом на романтиката и удоволствието. Ако сте необвързани, но сте забелязали някой специален, действайте уверено. За тези, които вече са открили любовта, планетите ще са благосклонни през следващите две седмици и целия март месец.

Козирог

През тези дни ще се чувствате по-уютно и добре у дома с любимия човек. Възможно е някои от вас да правят планове за ново жилище или ремонт. За тези от вас, които се намират в неангажираща сексуална връзка, моментът е подходящ за обмисляне за започването на сериозни любовни взаимоотношения.

Водолей

Любовта е във вашия ум! Цялата ви енергия ще бъде насочена към това да докажете своите чувства към половинката си. Направете романтична изненада, разговаряйте, споделете вашите усещания. Ако има нещо, което искате да изясните – сега е моментът.

Риби

Вашата половинка ще ви накара да се почувствате много специални. Ще повишите доверието един към друг. Има добър потенциал не само за вашата връзка, но и за финансовото ви състояние.

Снимки: Thinkstock

Коментирай