Интимно

Любовен хороскоп за 2 – 8 март 2015

Любовта ще бъде малко „разхвърляна“

02.03.2015г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Животът ви ще бъде обгърнат от пламъците на любовта. Възможно е да възникнат малки конфликтни ситуации. Отделете повече време на любовта и не бъдете дребнави. Бъдете готови за внезапна динамика в любовния ви живот.

Скорпион

Стойте настрана от офис романтиката поне тази седмица, дори и привличането ви да бъде много силно. Има риск да се разчуе за вашата афера и това да доведе до негативи за вас и партньора ви.

Стрелец

Много страстна и любовна седмица очаква Стрелците. Емоциите и техния интензитет могат да ви накарат да се почувствате леко изтощени. Внимавайте и с ревността. Не бъдете обсебващи и не се опитвайте да контролирате всеки ход на любимия човек. Това само ще ви натовари допълнително.

Свързани статии

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, то през тази седмица се опитайте да го държите настрана от близките ви. Някой може да се опита да се намеси в отношенията ви. За тези от вас, които се намират в неангажираща връзка, има шанс отношенията ви да прераснат в нещо повече.

Водолей

Прилив на емоции може да ви накара да изречете най-силните думи към партньора ви – „Обичам те“. Бъдете предпазливи, защото има риск да не ви отговорят със същото. Внимавайте с емоциите и засега не излагайте на показ цялата си страст.

Риби

Дръжте финансите настрана от любимия човек. Възможно е да ви манипулират за „финансова помощ“. Помислете добре и не забравяйте, че любовта не се демонстрира с изпразване на банковата сметка.

Снимка: Thinkstock

Коментирай
33 rate up comment 9 rate down comment
... ( преди 9 години )