Интимно

Езикът на тялото говори: Той иска само секс!

7 сигурни знака, че гаджето ви се интересува от вас само физически

16.05.2015г. / 13 35ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Истински джентълмен е трудно да се намери, особено млад. Има много момчета, които изглеждат като идеалните сродни души, но това е само защото се преструват, че се интересуват от вашата личност. Истината в много случаи е, че просто искат секс.

Ако не сте сигурни какъв човек стои пред вас, в следващите редове ще ви запознаем с няколко точни сигнала, че той търси само секс от вас!

Непрекъснато гледа деколтето, не очите ви

Когато вашият човек разговаря с вас, забелязвате ли, че неговият поглед постоянно се измества леко надолу? Мъжете лесно се концентрират върху женските прелести. Това е напълно нормално.

Но ако той продължава да ви гледа в „другите очи“, когато се опитвате да му кажете нещо, това е сигурен знак, че иска да прави секс с вас, а не да ви изслуша.

Заглежда други момичета пред вас

Не е добър знак, ако той заглежда безцеремонно други момичета, когато е във вашата компания.

Заглеждането отново е част от природата на мъжа, но ако той го прави всеки път, когато покрай него минава привлекателна жена, това вече е проблем. Ако на всичкото отгоре прави коментари за момичетата, които оглежда, тогава вече е време да си тръгнете.

Той ви докосва сексуално, не нежно

Има разлика в докосването, що се отнася до посланието. Мъж, който е емоционално и личностно обвързан с една жена, докосва с внимание, с нежност, целува по челото и е склонен да държи ръката на любимата си.

Мъж, който е заинтересован от сексуалната част от връзката, ще се стреми да ви докосне предизвикателно на места, които ще ви доставят сексуално удоволствие. Ще иска да ви обсипва с френски целувки вместо с нежни целувки по челото, косата или бузата.

Винаги стои прекалено близо до вас

Желанието за близост не е напълно нормално, особено в началото на връзката. Когато сте сами на дивана, когато танцувате или когато се разхождате заедно близостта е най-нормалното нещо, което може да се случи между двама влюбени.

Но ако той ви притиска с тялото и енергията си със сексуален подтекст на публични места, пред родителите ви или при други обстоятелства, които изключват откритата демонстрация на сексуално желание, това е сигурен знак, че връзката ви го интересува единствено по интимен начин.

Опипва ви винаги, когато му се удаде възможност

Докосва ли ви по дупето, гърдите, врата на публични места? Грабва ли гърдите ви веднага щом останете насаме и започнете да се целувате? Нетърпеливостта да стигнете до спалнята е знак за силна страст, което по принцип не е лошо, но би трябвало да светне лампичката, че връзката е силно физическа. Ако не търсите това си направете изводите.

Свързани статии

Панталоните му са „издути“ непрекъснато във ваше присъствие

Не е лошо да знаете, че възбуждате гаджето си до полуда. Никак даже! Това си е повече от комплимент. Но ако издутината там долу си стои дори когато плачете, искате да поговорите, имате проблем и търсите подкрепа или в каквато и да е подобна ситуация, в която сексът е последното, за което мислите е ясно за какво става дума.

Начинът, по който ви докосва, ви кара да се чувствате неудобно

Когато двойките се опознават постепенно разбират какво харесва другият, какво го кара да се чувства добре и кое му доставя удоволствие.

Ако гаджето ви продължава да плъзга ръката си нагоре по бедрото ви при положение, че това не ви харесва в определени случаи, това е сигнал, че той не дава пет пари как се чувствате, а иска да задоволи нагона си.

Не са изключени и случаите, в които човек просто не може да усети границата. Не всички са родени психолози. Опитайте да му споделите какво ви харесва и какво не. Ако след това продължи да се държи по същия начин, работата е ясна.

Коментирай