Интимно

Любовен хороскоп за 8-14 юни 2015

Тези от вас, които си търсят половинка, имат шанс да я срещнат

08.06.2015г. / 12 13ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

През втората седмица на юни, Меркурий ще спомогне за подобряване на комуникацията между партньорите в любовта. Ще имате възможността да въведете положителни промени в любовния живот. Тези от вас, които си търсят половинка, имат шанс да я срещнат.

Овен

През следващите дни обвързаните ще трябва да обърнат повече внимание на половинката си. Той или тя ще има нужда от вашето внимание и е много вероятно да обсъдите важни и неотложни въпроси, свързани с финансите. Бъдете търпеливи и не ги игнорирайте.

Телец

Точно когато си мислите, че контролирате всичко във вашия живот, оказва се, че Вселената има други планове. Тази седмица планетата на ангажираност и ограничение – Сатурн, ще навлезе в сектора на партньорствата ви. От този момент до 17 септември, от вас ще зависи да определите докъде искате да стигнете във връзката си. Тези от вас, които нямат половинка, да се готвят за положителни промени в любовта.

Близнаци

Изгрява слънце в любовния живот на Близнаците. Този четвъртък Меркурий, който е вашата управляваща планета, ще се обърне, след като е бил ретрограден във вашия знак през последните няколко седмици.

Може би сте забелязали, че комуникацията между вас и любимия човек не е вървяла особено гладко. Сега настъпва период, който ще бъде благоприятен по отношение на любовта. Ако си търсите половинка, има шанс да започнете нова и вълнуваща връзка.

Рак

Ще се фокусирате върху това, което желае сърцето ви в сектора на любовта. В неделя Сатурн ще се обърне положително към вас и това може да създаде предпоставка за една истинска любов. Миналата година е била изпитание за много Раци по отношение на любовта. Не забравяйте за уроците, които сте научили, когато става въпрос за романтика. Помислете и дали си струва да разкриете сърцето си.

Лъв

За някои от Лъвовете предстои интересна седмица. Възможно е да започнете нова секс връзка с някой, с който скоро сте се запознали. От друга страна е възможно да получавате смесени послания от обект, който е завладял вашите емоции и мисли.

Дева

Девите ще отделят повече време на работата, отколкото на любовта. Въпреки това ще се нуждаят от подкрепата и разбирането на партньора. За ваш късмет любимият човек ще прояви нужното търпение и разбиране.

Коментирай