Интимно

Любовен хороскоп за 20-26 юли 2015

В събота Венера ще се превърне в ретроградна

20.07.2015г. / 16 52ч.
Михаела Лазарова
Снимки: istock

Снимки: istock

В събота планетата на любовта Венера, ще се превърне в ретроградна и така ще се задържи до 6 септември. Между 25-ти и 31-ви юли тя ще бъде ретроградна в знака на Дева, след това ще се задържи в знака на Лъв.

В любовта събитията ще се развиват по-бавно, отколкото ни се иска. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица не смесвайте работата с удоволствието. Възможно е в любовен план да усетите тръпка на работното място, но това да ви донесе повече проблеми. Помислете добре дали има смисъл да се впускате в тази авантюра.

Телец

Планетата на любовта Венера сега се намира във вашия сектор на любовта. В събота тя ще се превърне в ретроградна и това може да саботира всяка ваша стъпка в любовта, особено ако в обкръжението ви има някои специален за вас човек. Ако няма такъв, знайте че звездите показват, че съвсем скоро ще срещнете сродната си душа.

Близнаци

Обвързаните Близнаци може да попаднат в конфликтна ситуация с половинката. Негодуванието ще бъде провокирано от битовизми. Единия от двамата партньори ще се почувства така, сякаш повече дава във връзката си. Време е да обсъдите всичко, което не ви допада във взаимоотношенията.

Рак

Някои от обвързаните Раци през тази седмица ще потърсят съвет за любовния си живот от близък роднина. Това може да е брат, сестра. Допитайте се, но нека това, което ще ви посъветват да не повлиява на решението ви. Иначе звездите ви дават добра възможност да се отдадете на повече романтика.

Лъв

Нарастващо чувство на недоволство може да окаже влияние на любовния ви живот. Възможно е да се нуждаете от подкрепата на любимия човек, но да не я получите. В такъв случай е добре да поговорите с партньора.

Дева

Ако се чувствате непривлекателни, знайте, че започва период, в който да направите положителни промени свързани с външния вид и да привлечете нова любов. Ако имате половинка до себе си и тя ви кара да се чувствате незначителни, замислете се дали има смисъл да продължавате тази връзка. Всеки заслужава да бъде щастлив, нали?

Коментирай