Интимно

Качествата на един истински добър мъж

Добри мъже съществуват, момичета! Търсете ги!

24.07.2015г. / 17 25ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всяка жена заслужава да обича и да бъде обичана. Но огромен брой жени се примиряват с лоша връзка, защото смятат, че не заслужават повече. Други пък смятат, че принцът от приказките не съществува и се задоволяват с... каквото и да е.

Момичета, всяка една от вас заслужава най-доброто и трябва да го търси! Животът е прекалено кратък, за да бъде изживян като кошмар.

Вярно е, че добрите мъже все по-често са рядкост, но това не трябва да отрязва крилата на мечтата ви за хармонична връзка.

Ще се опитаме да очертаем чертите на един истински добър мъж.

Добрият мъж никога няма да ви подбере по външен вид

Много, страшно много жени са свикнали с мисълта, че грозните, дебелите, ниските или пък твърде високите жени (както и още редица критерии за красота) излизат извън полезрението на мъжете.

Това схващане се налага все повече в „модерното“ ни общество, което измества фокуса от ценностите към „идеалната обвивка“, която в същината си е куха.

Затова, дами, отмествайте погледа си от мъж, който критикува външния ви вид или подчертава, че търси идеалната жена според „идеалните мерки“. Този мъж не ви заслужава!

Добрият мъж никога не избягва неудобните разговори

Независимо дали става дума за разговор относно семейството ви, финансовото ви състояние или отношенията между вас, добрият мъж винаги ще е готов да ви изслуша. Не се заблуждавайте, че такива мъже не съществуват.

Поставянето на половината от човечеството под общ знаменател е голяма грешка. Запомнете – не всички мъже са еднакви!

Добрият мъж никога няма да ви накара да се чувствате самотна

Любовта на мъжа се изразява най-много във вниманието му към вас. Ако той е ангажиран с мисълта да ви кара постоянно да се чувствате добре, обичана и харесвана, определено е добър мъж за вас.

Добрият мъж няма да ви изневери

Колкото и причини да има за изневяра, истински добрият мъж никога няма да се отнесе нечестно с една дама, още повече дамата на сърцето му. Моногамията е личен избор и начин на живот. Добрите мъже просто не са способни на измама спрямо половинките си.

Добрият мъж ще ви уважава

Уважението е един от трегерите на връзката. Без уважение нещата просто не се случват. Ако егото взема връх над всичко, ако личното благосъстояние и интереси са винаги на първо място, връзката просто не просъществува нормално.

Свързани статии

Добрият мъж винаги уважава и личното ви пространство

Честа грешка, която много мъже правят е да се държат с половинките си като със собственост. Съгласете се, че това не се търпи дълго време. Дори да се търпи, напрежението се нагнетява и избива по всевъзможни начини все някога.

Истински добрият мъж разбира, че имате нужда от лично време за себе си, което не трябва да се нарушава.

Добрият мъж няма да ви обезкуражи

Един добър и доблестен мъж винаги ще застане зад вас в амбициите, стремежите, желанията и мечтите ви. Помнете това!

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Д ( преди 8 години )
7 rate up comment 3 rate down comment
Veni ( преди 8 години )
Всичко това звучи прекрасно,но за съжаление реалността е грозна,ако се намери мъж,който отговаря на гореописаното нека се похвали ! :))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 11 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Глупава и захаросана статия.Описания мъж е просто ***.А ако съшите "качества" би трябвало да има " добрата" жена-то това би била най-скучната лелка.Всъщност хората са много различни и имат различни ценности и потребности.Затова е най-добре да си паснат,а не да бъдат вкарани в някакви идеалистични уж универсални критерии
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Ако някой се припознае и е над 176 да се обади незабавно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 10 rate down comment
Мъж ( преди 8 години )
Няма мъж, който да отговаря на всички посочени критерии. Просто е невъзможно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар