В живота хората, които срещаме по пътя си винаги попадат в някаква графа - „интересни“, „нелоялни“, „приятели“ и т.н.

В любовта също категоризираме партньорите си. Когато става въпрос за брак, избираме старателно, защото не искаме разочарования.

Днес обръщаме внимание на някои типажи жени, с които господата със сигурност не биха минали под венчилото.

Доминиращата

Тя иска да контролира всеки аспект от живота на партньора си. Този тип жени в миналото си често са били наранени и разочаровани в любовта, което ги кара и в най-незначителните ситуации на спор, да изливат гнева си върху любимия човек.

Нейните похвати в любовта имат разрушителен характер. Тя смачква и натоварва психически половинката си. Ето защо дамите доминантки, трудно намират партньор за брак.

Егоистката

Нейният образ доста се доближава до този на доминиращата жена. Нуждите й винаги са на първо място. Тя изисква от половинката си, но в замяна не дава. 

Материалното момиче

Материалното момиче е лесно разпознаваемо. Тя е много привлекателна, забавна, но е водена от желанието за охолен живот. В отношението си към партньора, нейната неискреност, рано или късно излиза наяве.

Мъжете търсят материалното момиче само за забавление, а  малцина са тези,  които  си „купуват“ красив трофей, сключвайки брак с такава жена.

Флиртаджийката

За нея флирта и партитата са хоби. Рядко отказва покани за събития, а близостта на половинката не й пречи да раздава палави погледи. Като истинска социална пеперуда, тя е готова да зареже във всеки един момент половинката, заради ново забавление.  

Още по темата

Неангажираната

Когато мъжете си избират половинка за брак, те се вглеждат във всеки детайл. Ако една жена е непостоянна в желанията си, няма амбиции, не желае да поема отговорности за малките неща в живота, това от силния пол, бива тълкувано като неподходяща партньорка за брак. 

Лъжкинята

Тя винаги започва връзките си лъжа, за да впечатли любимия човек. Лъжкинята е майсторка на измислените истории. Често се забърква в интриги, изживява се като жертва. Мъжете лесно могат да попаднат в капана на такава жена. Рано или късно лъжливата и природа излиза на показ и тя попада в графата „неподходящи жени за брак“. 

Снимка: istock