Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 август 2015

Звездите вещаят много любовни приключения през тази седмица

17.08.2015г. / 13 07ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дева

Финансови въпроси могат да се набъркат в любовта през тази седмица. Има вероятност да се случи нещо задкулисно в любовта за вас. Не се притеснявайте – вътрешно искате именно така нещата да се случат. 

Везни

Сряда ще бъде изпълнена с въодушевление за Везните. Ако вече имате партньор, това е идеалният момент да опитате нещо ново и щуро. Бъдете по-експериментални. И двамата ще останете доволни от това, защото ще заздравите връзката си.

Скорпион

Тази седмица ще е изпълнена с нови перспективи в любовта. Обвързаните ще открият нови приятелски двойки или ще преоткрият стари „семейни приятелства“, на които да се насладят заедно. 

През този период вие и партньорът ви ще имате възможност да се присъедините към група или организация, което ще разшири социалния ви кръг. 

Ако сте необвързани, огледайте се в познатите си или техните приятели – можете да откриете идеална възможност за нова връзка.

Стрелец

Очаквайте много приключения тази седмица. В сряда вихрушката на любовта направо ще ви помете. Предстоят приятни изненади, които ще ви зарадват. За вас и партньорът ви предстоят романтични преживявания, дължащи се на промяна в темпото, която ще ви отклони от обичайната рутина.

Козирог

 

Вие и партньорът ви няма да искате да се отдалечавате много от дома. И това е обяснимо! За вас се очертават много секси и романтични ситуации около сряда без дори да напускате жилището си. Добре е да се усамотите, защото приятелите ви могат да помрачат хубавите моменти. Съсредоточете се върху любовта си и не позволявайте да отвличат вниманието ви с работа.  

Водолей

С половинката си ще достигнете нови висоти през тази седмица. Всичко ще се дължи на силата на ума. Споделяйте идеите си с партньора – той/тя няма да помисли, че сте полудели! Ще усещате подкрепата на половинката си във всяко начинание, а това ще ви зареди с иновативни идеи. Вкопчването в работата в петък обаче може да помрачи романтичния потенциал на уикенда.

Риби

Възходи и падения в любовта през тази седмица очакват Рибите. В сряда ще се чувствате на седмото небе с любимия/любимата. Партньорът ви ще се държи прекрасно с вас, ще се чувствате желани и обичани. 

В петък обаче тези върхове ще се сринат. Ще откриете фундаментално различие между вас, което няма да можете да пренебрегнете.

Снимки: iStock

Коментирай