Интимно

Защо малките гърди са страхотни?

Свръхчувствителни са

12.09.2015г. / 14 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За да харесваме, обичаме и намираме за възбуждащи телата на нашите партньори, трябва най-напред да приемем собствените си тела. Всяка една извивка по тялото ни е уникална и очаква от нас да се грижим добре за нея, да я заобичаме, да не се срамуваме да я гледаме.

Днес обръщаме внимание на гърдите. На малките гърди и това защо са толкова страхотни. Вижте няколко добри причини, които ще ви накарат да ги харесвате още повече.

Те са толкова сладки.

Наистина! Малките и стегнати гърди приличат на праскови, на мъфини с черешка на върха. А кой не обича черешки?

Те са твърди

Малките гърди са стегнати, твърди и добре оформени. Може да разчитате на това, че няма да се показват закачливо от сутиена и няма да потреперват като желе. Също така малките гърди правят фигурата по-стройна.

Свръхчувствителни са.

Малките гърди са пълни с изненади. Те могат да бъдат вашето страстно оръжие по време на секс. Също така се нуждаят от повече внимание и ласки. Когато партньорът ви знае как да ви докосва е възможно да достигнете и до множествен оргазъм, защото по-малките гърди са в пъти по-чувствителни.

Може да си позволите да не носите сутиен.

Това е голямо предимство, но не бива да забравяте, че гърдите се подкрепят на мускул и кожа и ако по-често не носите сутиен, ще се отпуснат много по-бързо. Но през летните месеци може да си позволите да носите рокли, бюстиета и потници без да се налага да слагате сутиен. Перфектната форма на малките гърди ще направи силуета ви да изглежда завладяващ.

Свързани статии

Може да скачате без гърдите си.

Когато правите джогинг, аеробика, гимнастика, йога, малките гърди стоят точно на мястото си. За разлика от големия бюст, който често може да възпрепятства упражненията.

Дават предимство на задните ви части.

Всяка извивка от женското тяло крие красота. Задните части също. Малките гърди са страхотни и заради това, че предават вниманието на представителите на силния пол и към дупето и бедрата ви. Ако имате твърде големи гърди, дупето би могло и да остане незабелязано.

И не на последно място, дамите с малки гърди не се оплакват от болки в гърба, защото те са достатъчно леки за носене.

Коментирай
8 rate up comment 1 rate down comment
Казанова ( преди 8 години )
Малките гърди са много невинни . А притежателките им са мили , нежни и чаровни . Като едно прекрасно пролетно цветенце :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар