Интимно

Любовен хороскоп за 5-11 октомври 2015

Очакват ви промени, а звездите казват, че ще са положителни

05.10.2015г. / 15 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

През последните седмици сте имали нужда от приятелски съвет по отношение на любовта. В действителност е добре да не се съветвате на този етап, защото това може само да ви обърка. Сърцето крещи обратно на съветите, които ваш приятел ви е дал. Крайните решения в любовта трябва да зависят само от вас.

Снимка: istock

Козирог

След четвъртък самотните Козирози ще имат възможността да попаднат в нова романтична връзка. Това може да е някой, който живее в друга държава или да се отличава с нещо, което определено ще привлече вниманието ви. Разширете хоризонтите на сърцето си.

Свързани статии

Водолей

Ако се намирате във връзка, знайте, че ви очакват изненади във финансов план. Вие или вашата половинка ще получите някакво увеличение на приходите. Въпреки това се въздържайте от големи разходи, но не и в романтичните моменти.

Риби

Обвързаните Риби ще кипят от щастие. Венера е на ваша страна, което ще ви осигури една хармонична фаза на любовната ви връзка. В петък Меркурий ще навлезе в сектора на финансите ви. Ако до този момент сте имали някакви разногласия с половинката ви по отношение на парите, сега ще може да ги разрешите.

Коментирай
Свободно време