Интимно

Как да го накарате да жадува за вас?

Няколко женски хитринки, които ще ви помогнат да завладеете мъжкото сърце

17.10.2015г. / 14 01ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Харесвате някого и искате да привлечете вниманието му? Мъжете са лесен обект, що се отнася просто до привличане на вниманието. Достатъчно е да мигнете няколко пъти с очи, да позавъртите опашка около него и той лесно ще падне в капана.

Но ако искате нещата да се задълбочат, трябва да изглеждате истински блян за него. Как да го накарате да ви желае, да жадува за вас?

Постарайте се да ухаете прекрасно през цялото време

Мъжете действат предимно на физическо ниво. Не използват инстинктите си и усещането на женското ухание е едно от тях.

Покажете му уникалния си аромат. Подчертайте го, накарайте го да го свързва с вас. Нека мечтае да долепи косата ви до лицето си, за да попие от вашия аромат! Никога не забравяйте да се парфюмирате с вашата запазена марка.

Бъдете спонтанни

Няма нищо по-очарователно от спонтанността. Мъжете обожават непринуденото държание. Почти няма жена, която да не позьорства по мъничко. Но ако го правите – правете го незабележимо и елегантно, по момичешки!

Бъдете му опора


Снимка: iStock

Мъжете обожават нежността на половинките си. Но това не означава, че не искат да сте до тях, когато имат нужда от това. Бъдете тяхна опора. Подавайте им ръка, когато се нуждаят от съвет или съдействие. Нека види, че сте готова да му бъдете подкрепа, за да докажете любовта си.

Впечатлете приятелите му

Ако успеете да направите това, той е ваш! За повечето мъже приятелите са от изключителна важност. Те са като лакмус за определяне на това дали една жена е подходяща или не. Харесате ли се на приятелите му, ще се харесате и на него.

Не се променяйте

Много мъже не са почитатели на промените у жените. Някои дори изживяват тежко смяната на прическата или цвета на косата. Промените в теглото също обикновено са драматични.

Той ви е харесал такава, каквато сте! Затова не се променяйте! Не променяйте не само външния си вид, но и поведението си. Нужно е да го направите, поне докато не завладеете трайно сърцето му.

Поинтересувайте се от любимите му занимания

Който и мъж да попитате няма да отрече, че се впечатлява от женското внимание към мъжките хобита. Колкото повече внимание отделяте на любимите му дейности, толкова повече печелите симпатиите му.

Отидете заедно на риболов, поиграйте боулинг или пък го гледайте как играе футбол с момчетата. Очите му няма да се откъснат от вас през цялото време!

Коментирай