Интимно

Защо жените стенат в спалнята?

За да насочат партньора си в правилната посока

03.11.2015г. / 20 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Господа, колко често се замисляте защо партньорката ви стене по време на секс? Дали е само защото успявате да я задоволите сексуално или има и други причини? Следващите редове ще ви разкрият малко повече за женските стенания.

За да насочат партньора си в правилната посока.

Женските стенания по време на полов акт или любовната игра имат специално значение. Понякога дамите споделят какво им харесва и какво не, а в други моменти емоциите насочват половинките им там, където искат те да достигнат. Много по-лесно е чрез възбудата си да покажат на партньора какво им допада, къде да наблегне и кои техни точки да стимулира.

За тяхно удоволствие.

Стенанията карат жените да се чувстват добре. Това може да увеличи допълнително тяхната възбуда. В известен смисъл стенанията в спалнята са един малък женски трик, който увеличава удоволствието, но и възможността от достигането на множествен оргазъм, ако едновременно с това стимулират и най-горещите си точки.

За удоволствието на техните партньори.

Да! Мъжете обичат женските стенания на възбуда в спалнята. Това ги кара да се чувстват добри любовници, победители и богове на любовта.

За да се почувстват свободни и за да се освободят от стреса.

Звучи странно, но е факт. Когато една жена стене и извива възбуденото си тяло в леглото, тя се наслаждава на момента. На онзи момент, в който може да се освободи от всички задръжки, да даде свобода на сексуалните си фантазии, да елиминира стреса от ежедневието. Стенанията са вик за свобода.

Свързани статии

Стенат от болка.

Сексът понякога може да загрубее и жената да изпита болка, на която да отговори със стенание. В много от тези случаи, господата бъркат смисъла на стенанията, затова е важно партньорката да им подскаже къде трябва да действат нежно.

За да приключи сексът по-бързо.

Някои мъже изпитват толкова силна възбуда, когато партньорката им стене, че достигат доста бързо до оргазъм. От друга страна, това е един малък трик, който отегчените от секса дами прилагат, за да приключи половият акт по-бързо.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
hahaha ( преди 8 години )
Това са ДИВОТИИ !!!Ако жените стенат по гореописаните причини, значи секса е ЗЛЕ или нагласен за свършване на мъжа, вероятно заради материален женски интерес! Лошото е, че такива статии показват тоталната неграмотност на мъжете в леглото! Щом един мъж не може да разбере кога една жена имитира и кога наистина получава удоволствие - по-добре да спре с жените и да кара на ръчен режим, докато се обучи, четейки литература по въпроса, като Тантра йога например!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )