Интимно

Любовен хороскоп за 2-8 ноември 2015

Много романтика и страст

02.11.2015г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще се почувствате наистина оценени от любимия човек. Той или тя ще ви потопят в любов и комплименти. Страстните пламъци помежду ви ще горят още по-силно. От друга страна Венера ще даде положителна светлина върху комуникацията с партньора. Не забравяйте и вие да покажете вашите чувства към любимия човек.

Дева

Родените под знака на зодия Дева ще бъдат най-щастливият знак в зодиака през тази седмица, когато става въпрос за любов. Венера и Марс ви дават своята подкрепа, ето защо моментът е подходящ и за повече романтика. Ще имате възможността да се насладите на дълбоки и смислени разговори.

Снимка: istock

Везни

Вие и вашият любим може да се насладите на тайна среща в началото на седмицата. Определено има много неща в любовния ви живот, които ще се случат зад затворени врати. В неделя Венера ще окаже своето влияние върху вашия знак, което не само ще заздрави връзката ви, но ще ви накара да се почувствате по-красиви, уверени и в хармония с половинката ви.

Скорпион

Седмицата ще бъде вълнуваща в любовен план за родените под знака на зодия Скорпион. Ако в обкръжението ви има някой, който е привлякъл вниманието ви – действайте! Направете първата крачка, бъдете деликатни и поемете по пътя към щастието.

Коментирай