Интимно

Ролеви игри за секс със завързани очи

„50 нюанса сиво“

25.11.2015г. / 17 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

За да бъде сексът наистина незабравим, партньорите трябва постоянно да се преоткриват. Ако харесвате приятните изненади в спалнята и чувствените докосвания, опитайте секс със завързани очи. Невъзможността да видим половинката си по време на любовната игра и половия акт ни кара да изпитваме нова гама от изящни усещания и чувства.

Всички други наши сетива работят максимално. Можем напълно да се доверим на любимия човек или да изпитваме малък момент на страх от неизвестното. В тази игра единия от партньорите е водещ.

Той трябва да постави на половинката си копринена или дантелена превръзка на очите. Най-напред изследвайте чувството на допир. Опитайте с различни текстури, за да възбудите вашия партньор. Пера, коприна, кадифе са добре като за начало.

Стимулирайте всяка една част от тялото и акцентирайте на ерогенните зони на партньора, които знаете, че при докосване го карат да настръхне. Не забравяйте за еротичния масаж. Тук силата на ароматите е много важна. Добавете ванилия, жасмин или канела.

Експериментирайте с играта на власт. Превръзки на очите са чудесен начин за промяна на баланса на властта в една връзка от време на време, а и също да помолите половинката си да направи конкретни неща за вас. Вие също може да направите много неща за любимия човек.

Вдъхновете се от филми или книги и еротичните сцени в тях. Не забравяйте, че темпото, което следвате и всичко останало е въпрос на усещане. По желание на един от двама ви може да добавите и секс играчка. Ето и няколко чувствени предложения за секс ролеви игри със завързани очи.

Свързани статии

Запазен танц

При тази игра партньорът ви е със завързани очи и е седнал на ръба на спалнята, дивана или на стол. Вие сте изправена пред него и танцувате чувствено на фона на приятна музика. Той е във вашите ръце. След това седнете в скута му с лице или гръб към него. Една секс поза, която ще ви осигури близост, усещане и дълбоко проникване.

Изненада

В тази секс ролева игра единият от партньорите е легнал по гръб на спалнята и е със завързани очи. Другият партньор докосва с ръце, език и устни всяка част от тялото на половинката си. Тъй като има елемент на изненада, тук може да добавите секс играчки, сметана, ароматни плодове или да измислите нещо нестандартно за изненадващ орален секс.

„50 нюанса сиво“

Ако все още не сте гледали филма или не сте чели романа, направете го! Влезте в ролята на главната героиня Анастейжа, а нека вашият партньор бъде властният и малко груб Крисчън Грей. За останалото следвайте сценария.

Снимка: istock

Коментирай