Интимно

Знаци, че трябва да се съберете с бившия

Кога вторият шанс е наистина добра идея?

28.11.2015г. / 13 15ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Често да се събереш с бившия се оказва грешка. Но има знаци, които подсказват, че между вас още има игра, още има искра, която може да бъде разпалена наново, а защо не и с още по-голяма сила!

Проблемът, който ви е разделил, вече не съществува

Защо пък да не опитате отново, ако все още имате чувства и нещото, заради което сте се разделили вече не съществува? Нищо не губите. Така и така все още сте необвързани, не се срещате с друг – пробвайте късмета си!

И двамата сте пораснали

Ако част от споровете и неразбирателствата ви вече са останали в миналото, защото сте били прекалено незрели, за да ги превъзмогнете, вероятно сега е моментът да опитате пак. Вече сте по-зрели, проблемите се решават по нов начин, а опитът ви е научил, че пренебрегването на някои маловажни неща е от значение.

Моментът е подходящ

Има подходящи връзки за партньорите, които възникват обаче в неподходящо време. Обстоятелствата предизвикват неразбирателства, които разрушават връзката. Когато нещата се уталожат и мине известно време често тогава партньорите разбират, че сега е времето за втори опит, който може да се окаже правилният. Дерзайте!


Снимка: Outnow.ch

Не мислите, че ще скъсате втория път

Ако имате намерение да възобновите връзката си, но без да ви минава през ум, че ще завърши безуспешно и този път, това е добър знак. Възползвайте се от собствената си нагласа и дайте воля на позитивните си усещания този път.

Извадили сте най-доброто от себе си

Когато виждате, че и вие и бившият ви сте се променили за добро, нищо не пречи да опитате пак. Ако виждате позитивна промяна, която вещае добър край този път, може и нещата да се получат.

Имате повече хубави спомени, отколкото лоши

Каквото и да се е случило между вас, понякога хубавите спомени надделяват над лошите. Ако претеглите нещата на кантар и установите, че има почва за ново начало – възползвайте се!

Не харесвате никого толкова, колкото харесвате него

Били сте разделени, срещали сте се с други мъже, но никой досега не е надминал неговите качества. Това е ясен сигнал, че трябва да дадете втори шанс на него и на връзката си!

Приятелите и семейството ви го харесват

Какво по-хубаво от това? В много случаи става така, че близките ви не харесват партньора ви, което налага известна дистанция между вас и тях. Ако обаче всички около вас го харесват и обичат, няма да имате проблем да възобновите връзката си. Освен това е добър знак, че околните го харесват – означава, че позитивните му качества не са за подценяване.

Коментирай