Интимно

10 неща, които никога да не пишете на бившия

Как да не изглеждате отчаяни в очите му

15.12.2013г. / 10 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Несъмнено всички сте имали ситуации с бивши партньори, на които сте искали да пишете SMS поне веднъж! Преди да го направите – помислете добре! Ето няколко съвета какво никога, ама никога да не пишете на бившия!

Не му пишете SMS-и с по една дума, като например „Здрасти“ или „Хей“. Ако имате да казвате нещо, напишете му го в прав текст. И недейте да увъртате, а карайте направо. И колкото се може по-делово! Не го поставяйте в неудобно положение, като се опитвате да му обясните защо го търсите.

Не му пращайте емотикони и не го наричайте с имената, с които сте се обръщали към него. Вече не сте двойка! Дръжте се на положение. Избягвайте обръщения за домашни любимци, сладки плодове, фрази и всякакви подобни. Запазете си сладките спомени, но не ги вписвайте в съобщения.

Ако се чувствате тъпо, самотни сте, напили сте се снощи и ви е зле – пишете на някоя приятелка, не на бившия!

Свързани статии

Ако сте му изпратили SMS, но той не ви отговаря, никога не му пращайте повторни съобщения от сорта на: „Получи ли ми SMS-а?“ или „Защо не отговаряш?“. Имайте достойнство. Човекът явно просто не желае да общува с вас!

Не разисквайте причините, поради които сте скъсали. Тези теми е било добре да ги обсъдите очи в очи. Ако бившият ви е разбил сърцето, едва ли му пука как точно се чувствате сега след раздялата. По-добре споделете с приятелка или с дневника си, отколкото да падате на това ниво.

Съблазнителни SMS-и. Това е повече от ужасна идея. Никога недейте да се предлагате на бившия, особено ако той ви е зарязал!

„Мисля си за теб“. Съобщения от този тип се случва да изпратите на доскорошната си половинка. Допустимо е, че скоро след раздялата мислите един за друг, все още. Но ако го изпратите на някоя стара любов, рискувате да ви помислят за отчаяни.

Не му изпращайте секси снимки по бельо! Ще изглеждате също толкова отчаяна.

Не му се извинявайте по 100 пъти със SMS-и. Ако искате да си го върнете обратно, използвайте друг начин. Телефонните съобщения могат да имат обратния ефект.

Спрете да изпращате втори, трети, пети SMS! Не си измисляйте поводи, само и само да говорите с него, като например да ви върне любимия стенен часовник. Отстоявайте достойнството си и сложете край на разговора!

Коментирай