Интимно

Неща, за които мъжете винаги смятат, че ги лъжем

Защо не ни вярвате, момчета?

24.12.2015г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Мъжете винаги са подозрителни към жените. И как няма да са – те толкова трудно разчитат нашите сигнали, трудно разбират думите ни и не проумяват женския ни свят.

Но това не е болка за умиране, защото ако беше иначе, нещата щяха да са далече по-скучни!

За какво мъжете си мислят, че ги лъжем... постоянно!

С колко сме спали

Момчета, разберете един път завинаги, че не всяка жена има какво да крие и от какво да се притеснява. Бройката в крайна сметка не е най-важното нещо. Спрете да подпитвате и любопитствате. Мислете за мига като за единствен!

А и ако има за какво да ви лъже нежната ви половинка, то определено бройката не влиза в това число. Завишаването й е мъжки приоритет.

Че мъжката ревност ни пречи

Много мъже се държат собственически спрямо техните половинки. Когато нещата започнат да придобиват задушаващи размери, жените признават на половинките си, че силната ревност ги кара да се чувстват зле.

Проблемът идва, когато мъжете се държат сякаш не вярват в това. Много от тях смятат, че жените всъщност нямат нищо против да бъдат ревнувани, защото така се чувстват по-желани и обичани.

Истината, момчета, е че никоя жена не обича да бъде прекалено притискана и твърде притежавана.

Че никога не ги сравняваме с бившите

Много мъже не вярват на половинките си, че не ги сравняват с бившите. Това рядко се случва, особено ако нещата вървят добре.

Една влюбена жена никога не би сравнявала обекта на любовта си с някой друг. Съмненията идват само когато нещата не са особено добре. Колкото повече обичате любимата си, толкова повече тя ще ви отвръща със същото и няма да мисли за друг!

Колко често плачем за мъжете

Мъжкото его винаги се чувства по-подплатено, когато знае, че женските сълзи са в негова чест. Отново трябва да ви разочароваме, драги мъже, защото женските сълзи за вас невинаги са чак толкова много, колкото си мислите!

Отдавна известен факт е, че жените са по-силният пол в много отношения. Така че колкото и да не е за вярване, сълзите ни също не са чак толкова литри, колкото ви се иска.

Че искаме да платим сметката

Защо повечето мъже отказват да повярват, че има немалко жени, които държат да плащат сметките си сами?

Живеем в 21 век. Жената отдавна е еманципирана, дори в някои отношения повече, отколкото е редно. Равенството и желанието за лична свобода и независимост са факт и когато казваме, че искаме да платим сметката – значи искаме. Не го правим от куртоазия!

Че скоро ще бъдем готови

Е, тук може и да се съгласим с господата. Вероятно има сериозна причина повечето мъже да не вярват на жените си, че скоро ще са готови поради простата причина, че женската суета е пословична.

Все пак има жени, които се справят с външния си вид завидно бързо. Но трябва да се съгласим, че повечето от нас се нуждаят от повече време, за да изпипат косата, грима, облеклото и какво ли още не!

Че няма да ги разиграваме

Нараняваните мъже са много мнителни. Това е нормално. Женските игрички, с които оплитаме мъжете в мрежите си понякога са доста изобретателни.

Горчивият опит кара много мъже да не вярват на настоящите си гаджета, че няма да постъпят така с тях. Момчета, не слагайте всички жени под общ знаменател, както не искате и ние да го правим с вас!

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Cenov ( преди 8 години )
Прочетох, това да са ви проблемите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Първата статия тук, с която мога да се съглася почти на 100% и не съжалявам, че прочетох.Мисля, че за повечето представителите на силния пол гореупоменатите факти са "несмилаеми".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 9 rate down comment
Лина ( преди 8 години )
Колкото по-малко внимание обръщаме на мъжете ,толкова сме по-търсени и уважавани . Момичета,не отделейте толкова голямо място в живота си за мъже ,защото никой мъж не заслужава да се унижавате .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар