Интимно

Любовен хороскоп за 28 декември 2015 – 3 януари 2016

Добро начало в любовен план за новата 2016-та

28.12.2015г. / 16 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Венера ще ви окаже своята мощна подкрепа и вие не само ще се чувствате, но и ще бъдете по-харесвани и ухажвани. Това ще продължи до 23 януари, затова извлечете максимума от този период. За тези от вас, които имат половинка до себе си, може да се каже, че ще се чувстват по-свързани с любимия човек.

Козирог

Венера ще окаже силно влияние върху любовния живот на обвързаните Козирози, които през тези дни ще искат да запазят любимия човек само за себе си. Вместо партита или други социални събития, вие ще предпочетете да останете насаме и да се отдадете на романтика.

Свързани статии

Водолей

Ще усетите половинката си като нещо повече от партньор. В негово или нейно лице ще видите приятел, а това ще ви накара да се чувствате изключително добре във връзката си. Ако сте самотни в любовта, има голяма вероятност с ваш приятел да се получи нещо наистина красиво. Дерзайте, това може да е начало на нова любов за вас.

Риби

За Рибите предстои един сравнително спокоен край на годината в любовен план. Някои прекъснаха стари връзки, за други нещата се задълбочиха. Новата година започва положително в любовта и със сигурност ще го усетите.

Коментирай