Жените обичат да чуват с ушите си мислите и чувствата на своите половинки. Комплиментите са приятни за всяка жена и надали и най-коравосърдечната би могла да отрече това.

Има неща, които всяка обичана от своя партньор жена би искала да чуе. Кои са те?

„Изглеждаш прекрасно!“

Нима не би ви станало приятно, ако чуете, че мъжът ви обожава външния ви вид?! Разбира се, че да. Дрехите, начинът, по който те стоят на тялото ви, косата ви, гримът – всичко заслужава внимание от мъжка страна и когато получим одобрение и похвала, ние летим!

„Ти си единствената жена в живота ми!“

Дори да не сте първата, вероятно бихте се радвали да сте единствената и дай боже последната. Това признание е повече от приятно за женското ухо. Дори да го знаем, винаги е хубаво да го чуем с ушите си.

„Страхотна си в леглото!“

Любовта на мъжа минава през стомаха и през... леглото. Ако получите шестица между чаршафите, значи сте завладели сърцето и ума му трайно. Не всеки мъж прави комплименти за женските таланти в леглото, но ако получите такъв, вероятно силно сте го запленили и трябва да се радвате.

„Какво мислиш за това?“

Какво по-хубаво от това мъжът до вас да търси и да се интересува от вашето мнение и вкус? Да обсъждате всичко заедно е ценно и важно за връзката. Ако той го прави – радвайте се!

„Ще бъдеш добра майка някой ден“

Мъжете подсъзнателно виждат в жените до себе си партньорки, които биха могли да им помогнат да продължат поколението си. Това е заложено в гените им, дори да не си го признават.

Ако чуете това, вероятно приятелят ви е силно влюбен във вас и много би се радвал точно вие да родите децата му.

„Ще бъдеш ли с мен до края на живота ми?“

С такъв въпрос някои от мъжете искат ръката на своята любима. Не всички обаче са толкова категорични. Жените обожават мисълта за вечно щастие и много биха се зарадвали, ако партньорът им засвидетелства това свое намерение с подобен въпрос.

„Ти си най-ценният ми приятел.“

Любов, страст – тези изпепеляващи чувства са прекрасни в началото на връзката. Щастливците ги запазват и по-нататък в отношенията си. Но какво остава след тях?

Приятелството, разбира се. Ако двамата сте най-добри приятели, връзката ви ще е много по-силна от която и да е страстна и изпепеляваща авантюра, независимо колко дълготрайна е тя.

Още по темата

„Щастлив съм, че те имам.“

Вие сте единствената, вие сте неговата награда, утеха, любов – неговото всичко! Чарът на тези думи ще ехти много дълго в съзнанието ви, ако ги чуете.

„Обичам те“

Някои мъже прибързват с това признание, защото бъркат силното привличане с обичта. Обичта е по-силна дори от любовта. Когато тя наистина се зароди в сърцето, искреното признание е най-хубавото нещо, което една жена би могла да чуе от своя мъж.

Снимки: iStock