Интимно

Любовен хороскоп за 15-21 февруари 2016

Романтика, но и конфликти очакват представителите на различните зодиакални знаци

16.02.2016г. / 14 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Романтиката ще продължи да бъде част от живота ви и през тази седмица. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, възможно е взаимоотношенията ви да прераснат в нещо красиво. Сериозна връзка, общо съжителство... Очакват ви приятни моменти.

Дева

Пълнолунието през тази седмица е във вашия знак и това ще ви направи по-емоционални. В резултат всяка дреболия ще ви провокира и това може да породи конфликти с половинката ви. За щастие след неделя, любовният климат ще се нормализира. Дотогава внимавайте с думите и действията си.

Снимка: istock

Везни

Меркурий се движи през вашия сектор на романтиката и любовта ще бъде водеща през тази седмица за вас. Разговорите с половинката ви ще бъдат силни и позитивни. В четвъртък е възможно да вземете важно решение заедно.

Скорпион

С много емоции ще бъде изпълнен социалният ви живот. Пълнолунието ще окаже влияние върху приятелствата. В резултат, ако търсите своята половинка, има голям шанс да срещнете някой специален. В неделя благодарение на Слънцето и Нептун нещата в любовта ще започнат да се нареждат, както за обвързаните, така и за самотните.

Коментирай