Интимно

Приемете тези предизвикателства, ако ви е писнало да сте необвързани!

Какво да промените в ежедневието си, за да привлечете партньор?

12.03.2016г. / 13 30ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Писнало ви е да сте сингъл? Изглеждате добре, привлекателна сте, имате приятели и умеете да се забавлявате, излизате по срещи още от гимназията, но мъжът с главно М все още не се е появил в живота ви!

Вероятно има нещо в ежедневието ви, което ви пречи да го срещнете. Напоследък сте в застой, обръщате се към онлайн запознанствата, но и там удряте греда.

Какво можете да направите? Вижте няколко предизвикателства, които можете да предприемете още днес и които ще ви помогнат да разбиете стереотипа, в който сте влезли!

Оставете ваша приятелка да управлява профила ви в сайтовете за запознанства поне за седмица

Може би правите нещата твърде рутинно и с времето и ежедневните задачи сте изгубили част от спонтанността си. Дайте профила си на някоя ваша щура приятелка за една седмица. Това може да обърне нещата на 180 градуса. Кой знае – резултатът може да е налице още в края на седмицата!

Ходете на едно културно събитие поне веднъж седмично

Така ще увеличите шансовете да срещнете някого. Излизайте с приятели. Събирайте се по различни поводи. Можете да посещавате културни събития и сама, стига това да не ви притеснява. Но не занемарявайте този навик, защото той ще ви помогне да срещате повече хора.

Правете зрителен контакт и се усмихвайте поне на един човек, когато излизате

Когато сте навън, на парти, с приятели или на заведение винаги си набелязвайте някого, който привлича вниманието ви. Усмихвайте му се, правете му знаци с очи. Така ще увеличите шансовете си да ви заговори, пък след това кой знае.

Попитайте най-добрата си приятелка какво според нея трябва да промените

Понякога не можем сами да си дадем ясна представа какво не е наред в общуването ни. Невинаги, разбира се, и мнението на околните е меродавно. Но това не пречи да потърсите съвет от най-близкия си човек, например приятелка. Тя ви познава, знае реакциите, качествата и недостатъците ви.

Ако се огледате в чужди очи може и да откриете какво бихте могли да промените в поведението си, за да привлечете някого към себе си.

Ако някой ваш близък или колега настоява да ви уреди среща със свой близък, не бързайте да отказвате

Досадно е, когато хората около нас се опитват да ни помогнат, намесвайки се в личния ни живот и натрапвайки свои близки като смятат, че те са подходящи за нас. Много хора се обиждат от този факт и не приемат подобен род помощ.

Но пък нищо не пречи да преглътнете тази част от егото си и да видите що за човек ви предлагат да срещнете. Може да се окаже подходящият за вас! Никой не знае.

Свързани статии

Запишете се на някой забавен курс

Готварство, спорт, танци, чужди езици, грънчарство, скално катерене – има курсове за какви ли не дейности! На такива места човек може да срещне хора със сходни интереси, които не само си прекарват добре, но и си допадат като личности. Може да ви се струва невероятно, но на такива странни места са възниквали не една и две връзки!

Спрете да правите секс с някого, който ви кара да се чувствате зле след това

Всеки е имал приятел за секс в даден момент. Необвързаните хора най-вече. Ако този някой ви кара да се чувствате зле емоционално, просто спрете да се срещате, независимо колко страхотен е сексът с него!

Когато човек е необвързан, а иска да създаде връзка е склонен да придава романтичен ореол на връзките за секс без да си дава сметка. Спрете за момент и помислете добре – изпаднали ли сте в подобна ситуация? Защото ако това е така, тя няма да ви се отрази добре и ще пречи занапред да срещнете и най-вече да забележите подходящия човек.

Снимки: istock

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Вятка ( преди 8 години )
Один муж ся задуржа с секс. Ако не става с секс, нада многа секс.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
Стоян ( преди 8 години )
До коментар 1Не чакай ами му кажи за чувствата си иначе шанса може да си отлети защото той не знае какво става в главата ти и ако нещата нямат развитие ще започне да се оглежда на другаде. Разкажи подробно какъв е твоя случай?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар